Anmeldelser

HomeAway Property
Læs eller Skriv Anmeldelser

Sommerhus: 34

Vores svenske bryllupsrejse
Ruthie &; Iain, Liverpool, Storbritannien
Rejseperiode: Oktober 2012
Anbefales til: Familier med teenagere, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Hvad kan vi sige? Dette hus var en stor Søg! Vi har valgt for Sverige og denne egenskab for vores bryllupsrejse og vi elskede det. Ved ankomsten ejeren mødt os Bjorn, hvis et par væsentlige, viste os omkring egenskaben og gav nogle top tips til at se vigtigheden Sverige!
Vores uge var afslappende, munter, fredelige med smukke omgivelser. Vi brugte cykler på tilbud, nød pejsen, og kunne nemt slappe af i et hus, vi har et hus for ugen. Et perfekt sted for et par, Familie eller gruppe af venner.
Tur til Stockholm er nemt med en leje bil og rør med god parkering på Ropsten. Taxier var glade, os til ejendommen tilbage til en rimelig pris, så du får det bedste fra begge verdener.
Bjorn &; Helena har en magisk oase med et hus af en ekstraordinær standard med alle de vigtige du har brug for, at gøre dit ophold så behageligt kunne leveres.
Vi vil helt sikkert vende tilbage engang i fremtiden.

_______________________________________________________________________________

Smukt sted uden for Stockholm
Liz &; Steve, London, Storbritannien
Rejseperiode: September 2012
Anbefales til: Familier med teenagere, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Bjorn and Helena tage særlig pleje, hendes lejlighed til at blive uplettede og meget komfortabel i. Placeringen er stor, Besøg Stockholm og omegn. Huset støder op til Lidingo Trail System, der er vidunderligt for at køre, Vandreture og ud med naturen. Min kone og jeg bor i London og nød skoven og vandrestier lige uden for vores hoveddør. Når leder efter et sted, at tage det roligt og se væk fra overfyldt byen, ser ingen yderligere. Bjørn var meget hjælpsomme og gjort os føler sig som en gæst og ikke en kunde. Nøglefunktioner: Internetadgang, Satellit-tv, veludstyret køkken, Cykler, Vaskemaskine / tørretumbler, Grill, Private Garden, privat sted, og så meget mere.

_______________________________________________________________________________

Oase af fred og skønhed
Melanie og familie, Cambridge, Storbritannien
Rejseperiode: August 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn
Anmeldelser: 5 af 5

Denne egenskab i et smukt skovområde på en bakke med udsigt over vandet er høj beviser både for ejerne udsøgt smag og storsind. Vores bagage var på bakken i Bjorn and Helena 4 ×;4 og køretøjet blev transporteret til vores diaposal for op og ned sætte bjerget for ugen. Interiøret var rart og egenskaben pletfri. Enhver infrastruktur blev leveret af hjemmesko til morgenmad, at besejre, for regn ponchoer for balancen i laptop badmintonketsjer hårtørrer. Uden en hængekøje og høj tovværk og den vidunderlige have. Desuden er en skov walking kører spor. Kort køretur til Stockholm med sine 84 museer. Fremhæv for os var Mille Garden kun et par minutter væk med bil. Skansen også anbefalet og Grunaland og tekniske museer holdt vores 15 og 13. årige underholdt.

_______________________________________________________________________________

Landet lever inden for 10 minutter fra Stockholm
Raja og familie, New Delhi, Indien
Rejseperiode: Juli 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn
Anmeldelser: 5 af 5

Min kone, to børn i alderen 12 og 6 og jeg var i huset 34 for en uge i begyndelsen af ​​juli. Startende med placering -; i en lysning med udsigt over vandet med udsigt over Stockholm i det fjerne -; tankevækkende og indbydende faciliteter i selve huset -; en kurv af korn, Marmelade og brød, for eksempel, og især den opmærksomhed og reaktionsevne ejeren, vores erfaring overskredet langt vores forventninger. Der var en overflod af naturligt lys i hjemmet indtryk, at det var i et med naturen, hver enhed, vi kunne have bedt, Det var (herunder en bærbar computer med high-speed internet) og huset er blevet opretholdt til en meget høj standard. Ejeren var villig, At besvare spørgsmål på stort set hvilket som helst tidspunkt af dagen eller om natten, og han tog selv den ulejlighed, udtryk for vores flyselskab boardingpas og de bringer os natten før vi forlod. På dagen, da vi ankom, Han kørte os til at hjælpe os, Vi er fokuserede ...;. meget nyttigt. Vi har ikke de to-sengs hytte eller hængekøje, men de er begge charmerende tilføjelser til denne smukke ejendom. Mens hotellet er ideel for familier med små børn kan finde ældre gæster klatre op ad trappen op til soveværelset lidt stejl. Du vil også brug for en bil, både egenskaben, op sidder for enden af ​​en stejl indkørsel adgang og gør det nemmere at komme til og fra Stockholm Seværdigheder. THW ejer viste os (den eneste) gratis parkering i Stockholm, og vi har det godt. Jeg gik på en løbetur en morgen og bestået forskrækkede rådyr og kaniner fra en dam. Et par minutter senere kunne jeg se skyline Stockholm. Opholder så tæt på naturen som du kan få i Stockholm Lejlighed, mens kun et stenkast fra en smuk skandinaviske by.

_______________________________________________________________________________

Perfekt kombination af natur og by
Guido og familie, Köln, Tyskland
Rejseperiode: Juli 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn
Anmeldelser: 5 af 5

Den tidligere gennemgang af Wolfgang H. er virkelig ikke noget at tilføje. Der var tre af 18 dage i hus nr.. 34 og har følt meget komfortabel. Ud over oplevelsen af ​​naturen, nærhed til downtown Stockholm tilbyder alt til en varieret ferie. Huset er fuldt udstyret, i virkeligheden,. Vi har allerede anbefalet.

_______________________________________________________________________________

Idyllisk forfriskende atmosfære nær Stockholm
Wolfgang og familie, München, Tyskland
Rejseperiode: August 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn
Anmeldelser: 5 af 5

Huset med smuk udsigt over havet er vidunderligt på en lille bakke i skoven, vandreture- u. Løbestier omgivet af en tendens en kærligt, mange rekreative steder tilbydes naturligt placeret haven. Stemningen tilbød os tre, en lempelse behov for et par med den urbane vitalitet-elskende 16-årige datter, den perfekte kombination af kontemplativ rekreation, motion og charmerende kulturelle ting at gøre i Stockholm. Huset er kærlighed- og smagfuldt indrettede, formidler en varm og behagelig atmosfære og er godt vedligeholdt. Virkeligheden på jorden for resten af ​​vores opfattelse oversteg allerede lovende flere billeder. Budgettet er, beskrive, hvordan udlejer, godt udstyret, vi ikke glip af noget; alt nødvendigt udstyr, af vaskemaskinen, Jern over internettet til den ventende bærbare fungerede perfekt. En bil stiger med stigende krav til fleksibilitet og bekvemmelighed, vi har haft i alle tilfælde, comfortableness af kørsel. Især i lyset af den seneste. anelse stejlere 250 meter i retning af huset er en bil med firehjulstræk er allerede en lettelse. Med bil, er det også inden for 10 minutter nå den underjordiske station Ropsten-Stockholm, hvorfra alle de seværdigheder og steder er godt errechbar. På grund af de små afstande, men også på cykel, og selv til fods alle, fx. også tæt på supermarkedet eller banken hurtigt tilgængelige nær. Den meget sympatiske, opmærksomme, diskret og respektfuld, omsorgsfuld og korrekt udlejer gav os fra begyndelsen følelsen af ​​en varm velkomst og bevidsthed på alle tidspunkter hjælpsomme, Sikkerhed Advisory om alle spørgsmål af opholdet. Så vi forventet som. allerede shopping for mad, når du ankommer til den første dag. Vi har vores ferie her på alle måder perfekt til at nyde, og kan varmt anbefale sommerhuset!
_______________________________________________________________________________Paradise opsving i Stockholm
Lissie, London, Storbritannien
Rejseperiode: Juni 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn
Anmeldelser: 5 af 5

Dette dejlige hus er idyllisk beliggende på en bakke med udsigt over havet, midt i skoven og omgivet af en smuk, anlagt have. Det indvendige af huset er blevet nænsomt vedligeholdt og, gode tekniske faciliteter (endda en computer med adgang til internettet). Her kan du virkelig slappe af i naturen og lad din sjæl, gå i skoven eller jogging. Hvis du ønsker at have nogle sort, den ene er fast i centrum af Lidingö (Bus) eller endog i centrum af Stockholm (Bus, Underground). Meget venlig, nyttige værter, som varmt velkommen os lokalt! Vi var allerede for anden gang her og ville definitivt komme igen! _______________________________________________________________________________Perfekt kombination af afslapning og aktivitet
Nadine, Berlin, Tyskland
Rejseperiode: September 2011
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn
Anmeldelser: 5 af 5

Huset var for mig den ideelle kombination af afslapning og muligheden, at behandle ture. Huset er smukt møbleret. Den super hyggeligt soveværelse. Den ";Winter Garden "; perfekt til balsamisk aftener. Skoven bag huset er velegnet til gåture og jogging super. på cykel er sjovt at ride på denne måde i supermarkedet. På få minutter er du på en cykel i metroen, krydse denne bro, hvoraf den ene byder på en storslået udsigt. Ejerne er meget venlige og hjælpsomme. Jeg har følt det godt med!! Hver gang igen, og glad for alle typer af rejsende (alene, Familier, Pairs) ideal. Du kommer til at føle.

_______________________________________________________________________________

Smukt hus i Lidingö, nær Stockholm
Astrid og Familie, Berlin, Tyskland
Rejseperiode: September 2011
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn
Anmeldelser: 5 af 5

Huset ligger smukt i skoven over havet. Det er fuldt udstyret og meget behageligt. De eksisterende enheder som vaskemaskine og tørretumbler og alt køkkenudstyr efterlader ingen ønsker. Det andet soveværelse ligger i sin egen lille have skur, der er godt opvarmet. Den underjordiske station i Stockholm (Ropsten) kan nemt nås på få minutter i bil. Björn og Helena er perfekte værter, der har passet meget opmærksomme på os. Flot er glasset lukkede veranda med en storslået udsigt over den storslåede natur. Huset er et ideelt sted for en afslappende ferie med en perfekt forbindelse til Stockholm og dens mange attraktioner. En meget vellykket ferie.

_______________________________________________________________________________

En idyl lige uden for Stockholm
Paul &; Hvad, Frankfurt / Main, Tyskland
Rejseperiode: August 2011
Anmeldelser: 5 af 5

Vi (2 par) har tilbragt tre uger i, at Dream House og var helt begejstret.
Huset byder på masser af plads, fordi der i den smukke have eller et sommerhus med et soveværelse. Køkkenet udstyr er perfekt, endda hele huset er meget smagfuldt indrettet og meget personlig, du føler dig hjemme. Meget vel er den store vinterhave, Den perfekte ophold i rummet er ikke altid så varme sommeraftener i Stockholm.
I Lidingö du kan give meget god, supermarkederne er fremragende, især forsyningen af ​​fisk er stor. Ifølge Stockholm det tager 25 minutter på cykel, med bus og metro er det også meget bekvemt. Øen byder på mountainbikere og kajakroere alle, hvad du ønsker, svært at tro, hvad du kan gøre, så alt på 50 meter tophøjde.
Og selvfølgelig værterne !!! Altid, hvis du har brug for det, og dem, efterladt af venlighed, atmosfæren i denne idylliske beliggenhed gør det perfekt.
Vi vil helt sikkert være tilbage så hurtigt som muligt!

_______________________________________________________________________________

Fremragende hus -; 6 stjerner udlejer
Franz og familie, Sankt Augustin, Tyskland
Rejseperiode: August 2011
Anmeldelser: 5 af 5

Jeg var med min familie (Desværre er det kun) en uge -; alt var perfekt og oversteg vores forventninger. Vi vil helt sikkert komme tilbage!

______________________________________________________________________________

Smukt landsted minutter fra byens centrum
Catharine og familie, London, Storbritannien
Rejseperiode: August 2011
Anmeldelser: 5 af 5

Dette lille hus er smukkere end på fotos. Björn og Helena vendte alting, hvad du kunne nogensinde brug for, og havde endda tv'et til BBC for os, før vi ankom. De gav os gode anbefalinger til restauranter og seværdigheder i Stockholm.

Stockholm er en smuk by at besøge, set med et væld af ting at gøre, og. Dette hus er en god mulighed, Hvis du ikke ønsker at besøge hver dag. Her kan du slappe af, som du er i landet, Hvis virkeligheden, hvis du kun få minutter fra det centrale Stockholm. Bare køre over broen, Park, til din bil i tre € per dag og tage Metro Centre plads til fire.

Jeg var bekymret, at huset kunne være for vores familie på fem at lukke (yngste 15), Men Bjørn senge til mine to døtre i den lille sommerhuset udenfor, og vi havde masser af plads. Det var vidunderligt, med udsigt over vandet til havnen og tårne ​​Stockholm, Dining på verandaen. Huset kunne ikke have været renere eller bedre vedligeholdt.

______________________________________________________________________________

Landskabet i udkanten af ​​byen
Sylvie, Frankrig
Rejseperiode: Juli 2011
Anbefales til: Familier med teenagere, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Vi brugte en god tid i dette hus. Placeringen er ideel! Vi har set egern og rådyr, Mens vi spiste morgenmad i solen. Vi var 10 minutter fra centrum af Stockholm, havde meget lidt trafik i juli. Vi anbefaler, udstyre sig selv med en GPS, fordi adressen er meget vanskeligt at lokalisere. Børnene elskede Skansen og andre seværdigheder i Djurgården. Vi besøgte også øerne Vaxholm og Uto: Superb! Alle ingredienser blev i denne smukke ferie! Tak til Bjørn for hans hjertelige modtagelse.

_______________________________________________________________________________

Fantastisk Getaway
Morna og familie, Edinburgh, Skotland
Rejseperiode: Juli 2011
Anbefales til: Sightseeing, Familier med teenagere, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Det lille hus føles som den er sat i hjertet af landet, men det er faktisk virkelig kun 15 minutters kørsel til centrum af Stockholm. Placeringen er smuk og udsigten er virkelig så gode som de ser på billederne.
Huset er fint med hver gadget, I forestille jer (og noget jeg aldrig har set før!) Udstyret. Der var også en hel frugt skål og i køleskabet og skabene Bjorn med Essentials plus nogle luksusvarer havde (herunder de bedste brød jeg nogensinde har spist), Den meget lange for en tur var udstyret velkommen. Håndklæder og sengetøj er inkluderet, Jeg forstår, er ikke almindeligt i Sverige. Huset er frisk og meget smarte.
Helena Bjørn og Bjørn var utrolig hjælpsomme og var altid til rådighed til at besvare ethvert spørgsmål, uden at skulle besvare eventuelle påtrængende. De har endda kaldt, os, at fortælle os, havde vi en pose efterladt efter vi forlod! De var meget fleksible til at tillade booking data med os, en mandag-mandag til bog. Bjørn også kaldet os hjemme til at hjælpe os med at arrangere ture og give råd om billeje.
Vores eneste klage vil være, at den brændende sol svenske for stærk for blinde på døren til soveværelset var og vi havde en masse at hænge tæpper, gøre det mørkt nok til at sove (selv øje masker er inkluderet). Trappen er meget stejl, så hvis du har små børn, til at være forsigtig, men det blev endda forudsat en stairgate -; dette par virkelig dejligt hus på alle denken.Ein, Vi var meget stolte, invitere vores familie at besøge og vil bestemt anbefale.
__________________________________________________________________________________

Great location
Benjamin,
Düsseldorf / Tyskland
Rejseperiode: Juni 2011
Anbefales til: Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Vi tilbragte en uge med to små børn i dette vidunderlige hus. Huset var meget ren, fuldt udstyret og meget rart med sin svenske deco stil. Ejeren var meget hjælpsom og gav os meget nyttige forslag. For os var det det perfekte sted for denne storbyferie i Stockholm.
__________________________________________________________________________________

Feriehus i sommeren mellem natur og by
Wisi, Guntershausen, Schweiz
Rejseperiode: Juni 2011
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Huset oversteg vores forventninger. Den ligger smukt i skoven, men alligevel tæt på byen. Haven er smuk. Der var fem voksne og et barn og har ti dage til huse i bygningen. Kontakten med ejeren var personlig, og de var meget imødekommende. I køkkenet var allerede på udkig efter den første dag. Køb og vejen til Stockholm let kan betrædes. Det nærmeste busstoppested, eller en lille købmand, kan nås på 10 til 20 minutters gang gennem skoven eller langs kysten. Vi kan anbefale huset kun.
__________________________________________________________________________________

Tæt på naturen og tæt på Stockholm

Giuseppina og familie, Milan, Italien
Rejseperiode: Juni 2011
Anbefales til: Sightseeing, Familier med teenagere, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Vi elskede dette sted, hvor vi tilbragte vores ferie. Huset var perfekt, som vi havde læst på internettet. Vi tilbragte en dejlig tid sammen med vores børn, i solen og i lyset af de høje sommertemperaturer. Godsejerne var meget venlige og svarede på alle spørgsmål, vi havde brug for at spørge. Lidingo var stille, grøn, skinnende, rart at gå og opholde, grænser ved campingpladsen! Stockholm er væk med hans charme kun 15 minutter. Vi håber at komme tilbage!
__________________________________________________________________________________

Charmerende, rolige landejendom

Schweiziske, Bern, Schweiz
Rejseperiode: Maj 2011
Anbefales til: Alder 55 , Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

En typisk svensk landsted præsenterer sig med sin høje standard til en overkommelig pris. Værelser og omgivelser er meget rene og godt. Den meget roligt sted, med sin smukke udsigt, er et ideelt sted for en længere ferie. Den passende møbleret hus, kun 15 minutter fra Stockholms centrum ligger en perfekt ramme for udendørs aktiviteter. Eksistensen af ​​en bil er et must.

__________________________________________________________________________________


Sommerhus: 36

The Enchanted House of Lidingo Stockholm
Michela og familie, Florence, Italien
Rejseperiode: Juni 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Huset Lidingo kaster en særlig følelse for sin skønhed, Kultur og atmosfære. En struktur med en stærk personlighed, ved sin stilfulde indretning, raffinerede og vedvarende svenske udstationerede. Detaljerne ledsage stien mellem de forskellige rum i en raffineret harmoni og meget gæstfri, som deres ejere,

Man kunne drømme, født, levede og derefter som voksne tilbage. alle, vi som magi ville være. De store vinduer, med udsigt over havet, af grønne områder, omringet ræven foran garagen og fawn, der hverken er for fedt eller ængstelig. Vi ønsker ikke at sige, forlade hver sin opdagelse. Ikke overflødig detalje alt meget ren og effektiv. Og stor placering.

__________________________________________________________________________________

Fortryllende
Eleonora og familie, Perugia, Italien
Rejseperiode: August 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Et charmerende hus, perfekt vores besøg i Stockholm vil blive gjort til nogen, at bo i dette hus. Det er en magisk atmosfære. Huset er meget komfortabelt og elegant indrettet og udstyret med alle bekvemmeligheder og meget funktionelt. Der er en smuk udsigt fra stuen, ofte i den tidlige eftermiddag, vendte vi tilbage til centrum af Stockholm, (der er kun 10 minutter med bil), nyde lidt afslapning i haven, mens børnene spillede på huset er der prato.Vicino en park med mange stier til fods. Ejerne er meget nice mennesker fra ind-og tilgængelig. Jeg håber,, snart!

__________________________________________________________________________________

Det perfekte hus
Mary og familie, Vizcaya, Spanien
Rejseperiode: Juni 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

11 mennesker opholder sig i familien 8 nætter i huset nr.. 36 og er et mirakel. Det har alt det udstyr og faciliteter, perfekt til dit ophold. Indretningen er meget flot og meget rummelige hus. Björn og Helena er smukke og er til rådighed for lejere på alle tidspunkter. Afstanden til centrum af Stockholm er meget lille, Du kan cykle eller endda, hvis ikke travlt gehen.Zweifellos anbefale dette hus og vil, hvis du får chancen.

__________________________________________________________________________________

Stockholm Udlejning
Simon og familie, London, Storbritannien
Rejseperiode: August 2012
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 4 af 5

Dette er en virkelig rart hus -; en meget rolig beliggenhed, kun 50 meter fra havet, men 10 -; 15 minutter fra det centrale Stockholm. Det er meget veludstyret, og ejerne ikke kunne have været mere nyttigt. Stærkt anbefales!
__________________________________________________________________________________

David og familien, Stockholm, Sverige
Rejseperiode: August 2011
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Vi bor i det centrale Stockholm og havde brug for en større ejendom for at imødekomme familiens, var fra England besøg 4 nætter. Vi var glade for at finde, denne smukke ejendom, så tæt på byen men alligevel rolig beliggenhed ved søen. Ferieboliger i denne størrelse og standard i en ideel position, er meget svære at finde og vores tids søgen har ikke andre at sammenligne afstanden fra. Huset er smukt indrettet og fuldt udstyret, og ejerne, der bor lokalt, er hjælpsomme og gæstfrie. Der er en følelse af luksuriøs komfort omkring huset og saunaen er en reel bonus til dem, Efter en dag fuld af aktiviteter i byen fra lokale strande eller svømmefaciliteter er fremragende og entspannen.Externe uden bord og stole tilbyder en dejlig indstilling til udendørs spisning. Den hængekøje er perfekt for dem, at slappe af efter en lang frokostpause!Vi ville ikke tøve, dette hus et ideelt sted, kombinere de mange attraktioner i den smukke by i Stockholm, med en privat og maleriske omgivelser med en ven.

__________________________________________________________________________________

Susan og familie, Zürich, Schweiz
Rejseperiode: August 2011
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Vi ønsker at takke vores værter Bjørn og Helena for en dejlig tid i deres meget komfortabelt hus lige uden for Stockholm. Hver enkelt anmodning blev forventet, og Bjørn og Helena, som er til rådighed for os til enhver tid lavet med nyttige tips fra hvor haircuts til køkken og tips til sightseeing i den smukke og venlige by Stockholm vil fufilled.Unsere teenagebørn privatlivet nydes væk fra deres forældre på øverste etage af de smukkeste hus med fantastisk lokale synspunkter og en uovertruffen naturlig skønhed, De benyttede sig af det totale antal i deres tidlige morgen spadsereture og jogging ordning. De unge sætter også pris på nye cykler fra vores værter, forudsat, til Stockholm og frem og tilbage fra den lokale landsby med maleriske butikker, at rejse-venlige restaurant og lokale biograf. Efter en udmattende dag med sightseeing, ser vi frem til huset med sådan en interessant historie, varm atmosfære og chancen, kunne vende tilbage til at trække sig tilbage ind i familielivet, blundede i en hængekøje eller i saunaen var en behagelig entspannen.Es, afslappende vidunderligt ophold, Vi håber,, Dem i de kommende år, takket være Björn og Helena wiederholen.Nochmals vi nød din virksomhed og din interesse.
__________________________________________________________________________________

Smukke Island Hjem med adgang til Stockholm

Luke og Familie, Göteborg, Sverige
Rejseperiode: Juli 2011
Anbefales til: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med teenagere, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5


Hvis vi så en ejendom i Stockholm, Vi var for et sted, familievenlige, var tæt på Stockholms offentlige transportsystem i søgningen, og ligger i et roligt miljø. Vi blev ikke skuffede!Huset var rummelig og passer vores parti af fem voksne og fire børn let. Det var meget velholdt, rene og organiserede. Et smukt hus med fantastisk udsigt, Personlighed og attitude Klasse.Die kiggede på vandet og kan understøtte op til en smuk skov med mange stier. Flere legepladser var inden for gåafstand, og en dock er placeret i bunden af ​​Grundstücks.Der adgang til Stockholm og på øerne var fremragende. Vi vil sandsynligvis anbefale, en bil, omkring U-Bahn, Færgetur og gemmer, men du kan til busstoppestedet om. 10 minutter til fods. Vi kørte til en billig parkering (30kr/24hr) og det lykkedes at få inden for en halv time i Stockholm. Du kan også tage sporvognen til øen med en dock mange færger til skærgården. Efter lange dage med sightseeing, havde huset for at tilbyde en velkommen nærhed og evnen til at slappe af. Det er ikke sandt for dem,, ønsker at være midt i byen, hvis det var den rette blanding af by og ø-livet, vi wollten.Der ejere meget imødekommende og hjælpsom med restaurant anbefalinger, Rejsetips og alle de behov, vi hatten.Insgesamt vores ophold var meget godt. Vi vil varmt anbefale det!

__________________________________________________________________________________

Luksus nær byen -; og tæt på naturen
Frank og familie, Deutschland
Rejseperiode: Juni 2011
Anbefales til: Anbefales til: Alder 55 , Sightseeing, Familier med teenagere, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Vi opholdt sig fire nætter med 4 voksne og to børn. Vi havde en leje bil til / fra Arlanda Lufthavn, hvilket var perfekt. Blot 15 minutters kørsel til byen! Huset var perfekt. En god blanding af moderne og komfortable, med en sydlig flair. Masser af plads og lys. Bjørn har gjort os føler sig meget hjemme, Vi havde ikke engang at tage sig af morgenmad bestemmelser, De allerede havde alt da.Verpassen ikke skoven med vandre-og løbestier fra Lidingö, alle inden for gåafstand. Det er værd! Vi håber,, at vi igen! Vi anbefaler!

__________________________________________________________________________________

Fantastisk Getaway i nærheden af ​​Stockholm
Justin og familie, Santa Barbara, USA
Rejseperiode: Juni 2011
Anbefales til: Piger Getaway, Sightseeing, Familier med teenagere, Familier med små børn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 af 5

Huset er vidunderlig, og jeg vil anbefale, at blive der. Værten er meget rart, og der tilbydes alt, hvad vi kunne have håbet på. Vi vil helt sikkert komme tilbage.

__________________________________________________________________________________




Seneste indlæg