Beoordelingen

HomeAway Property
Lees of Schrijf Beoordelingen

Vakantiehuis: 34

Onze Zweedse huwelijksreis
Ruthie &; Iain, Liverpool, Groot-Brittannië
Reisperiode: Oktober 2012
Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Wat kunnen we zeggen? Dit huis was een geweldige vondst! We besloten blij voor Zweden en deze woning voor onze huwelijksreis en we waren. Bij aankomst was de eigenaar begroette ons Bjorn, als er een paar essentiële, liet ons in het pand en gaf enkele tips is belangrijk voor het gezichtsvermogen Zweden!
Onze week was ontspannen, vrolijk, rustig met zijn prachtige omgeving. We hebben de fietsen gebruikt op aanbod, genoten open haard, en kan gemakkelijk ontspannen in een huis hebben we een huis voor de week. Een perfecte plek voor een paar, Familie of een groep vrienden.
Reis naar Stockholm is gemakkelijk met een huurauto en de pijp met goede parkeergelegenheid Ropsten. Taxi's waren blij, ons op de eigendom terug tegen een redelijke prijs, zodat je het beste van twee werelden.
Bjorn &; Helena heeft een magische retraite met een huis van een uitzonderlijke standaard met alle belangrijke behoefte, om uw verblijf zo aangenaam kon voorzien.
We zullen zeker terugkeren op een bepaald punt in de toekomst.

_______________________________________________________________________________

Prachtige plek buiten Stockholm
Liz &; Steve, Londen, Groot-Brittannië
Reisperiode: September 2012
Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Bjorn en Helena nemen speciale zorg, haar appartement om vlekkeloos en zeer comfortabel verblijf in. De locatie is geweldig, Stockholm en omgeving. Het huis grenst aan het spoor systeem Lidingo, het is geweldig om te werken, Dwaal in en uit met de natuur. Mijn vrouw en ik wonen in Londen en de bossen en wandelpaden genoten recht voor onze deur. Bij het zoeken naar een plaats, rustig aan doen en kijken weg van de drukte van de stad, kijk dan niet verder. Bjorn was zeer behulpzaam en gaf ons het gevoel als een gast en geen klant. Belangrijkste kenmerken: Internettoegang, Satelliet TV, goed uitgeruste keuken, Fietsen, Wasmachine / droger, Rooster, Private Garden, private plaats, en nog veel meer.

_______________________________________________________________________________

Oase van rust en schoonheid
Melanie en familie, Cambridge, Groot-Brittannië
Reisperiode: Augustus 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen
Beoordelingen: 5 van 5

Deze accommodatie ligt in een prachtige bosrijke omgeving is hoog op een heuvel met uitzicht op het water bewijs, zowel voor de eigenaars verfijnde smaak en vrijgevigheid van geest. Onze bagage was op de heuvel in Bjorn en Helena 4 ×;4 en het voertuig werd vervoerd naar onze diaposal voor omhoog en omlaag zetten van de berg voor de week. Het interieur was leuk en het pand vlekkeloos. Elke infrastructuur was van slippers ter beschikking gesteld voor het ontbijt, te frustreren, tot poncho's te regenen de schalen voor laptop Badmintonschläger haardroger. Buiten een hangmat en touw en de prachtige tuin. Bovendien is een bos wandelen hardlopen. Korte rit naar Stockholm met zijn 84 musea. Kies als voorbeeldfoto voor ons was de Millesgarden slechts een paar minuten rijden. Skansen ook aanbevolen en Grunaland en technologie musea hielden onze 15 en 13-jarigen vermaakt.

_______________________________________________________________________________

Landelijk wonen op 10 minuten van Stockholm
Raja en familie, New Delhi, Indië
Reisperiode: Juli 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen
Beoordelingen: 5 van 5

Mijn vrouw, twee kinderen van 12 en 6 jaar en ik waren in het huis 34 voor een week in begin juli. Beginnend met de locatie -; in een open plek met uitzicht op het water met uitzicht op Stockholm in de verte -; de doordachte en gastvrije faciliteiten in het huis zelf -; een mandje van granen, Jam en brood, bij voorbeeld, en in het bijzonder de aandacht van de eigenaar en het reactievermogen, Onze ervaring ver overtrof onze verwachtingen. Er was een overvloed aan natuurlijk licht in de woning gevoel, het was een met de natuur, elk apparaat we hadden kunnen vragen, was (waaronder een laptop met high-speed internet) en het huis is gehandhaafd op een zeer hoog niveau. De eigenaar was bereid, Om vragen te beantwoorden op vrijwel elk moment van de dag of nacht, en hij nam zelfs de moeite, de uitdrukking van onze luchtvaartmaatschappij instapkaarten en ze brengen ons de nacht voordat we vertrokken. Op de dag, toen we aankwamen, Hij reed ons om ons te helpen, Wij zijn gericht ...;. zeer behulpzaam. We hadden geen twee-bed cottage of de hangmat, maar ze zijn beide mooie toevoegingen aan dit prachtige pand. Hoewel het hotel is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen zou kunnen vinden oudere gasten klim de trap op naar de slaapkamer een beetje te hoog. U zult ook een auto nodig, zowel de woning, zitten aan het einde van een steile oprit toegang en het gemakkelijker maken om van en naar Stockholm Attracties. Thw eigenaar liet ons (de enige) gratis parkeren in Stockholm en we hebben het goed. Ik ging voor een run op een ochtend, langs geschrokken herten en konijnen uit een vijver. Een paar minuten later zag ik de skyline van Stockholm. Logeren in een vakantiewoning in Stockholm zo dicht mogelijk bij de natuur als je kunt krijgen, terwijl slechts een steenworp afstand van een prachtige Scandinavische stad.

_______________________________________________________________________________

Perfecte combinatie van natuur en stad
Guido en familie, Keulen, Duitsland
Reisperiode: Juli 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen
Beoordelingen: 5 van 5

De eerdere beoordeling van Wofgang H. is het toevoegen van niets. Er waren drie van 18 dagen in huis nr.. 34 en voelde me zeer comfortabel. In aanvulling op de beleving van de natuur, de nabijheid van het centrum van Stockholm alles voor een spannende vakantie. Het huis is in feite een volledig uitgeruste. We hebben het reeds aanbevolen om verder te gaan.

_______________________________________________________________________________

Idyllische Erholsamkeit de omgeving van Stockholm
Wolfgang en familie, München, Duitsland
Reisperiode: Augustus 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen
Beoordelingen: 5 van 5

Het huis met prachtig uitzicht op zee ligt op een kleine heuvel in een prachtig bos met wandel-- u. Joggingpaden te midden van een liefdevol onderhouden, vele recreatieve plaatsen aangeboden gelegen natuurlijke tuin. De sfeer gaf ons drie, een ontspanning die behoefte hebben aan een liefdevolle paar met de stedelijke vitaliteit in 16-jaar oude dochter, de perfecte combinatie van contemplatieve ontspanning, oefening en charmante culturele dingen om te doen in Stockholm. Het huis is liefde- en smaakvol ingericht, zorgt voor een aangename, warme sfeer en is goed onderhouden. De realiteit op het terrein in aanvulling op onze waarneming overschrijding van de reeds beloofde meer foto's. De begroting is, zoals beschreven door de verhuurder, goed uitgerust, we hebben niets gemist; alle apparaten, van de wasmachine, Iron via het internet naar de wachtende laptop werkte perfect. Een auto neemt toe met een toenemende vraag naar flexibiliteit en gebruiksgemak, we hebben in elk geval, de vriendelijkheid van de Routebeschrijving. Vooral met betrekking tot de laatste. iets steiler 250 meter richting het huis is een auto met vierwielaandrijving is al een opluchting. Met de auto, maar ook binnen 10 minuten te bereiken het metrostation Ropsten-Stockholm, waaruit alle bezienswaardigheden en locaties zijn goed errechbar. Vanwege de kleine afstanden is goed met de fiets en zelfs lopen alle, bv. Ook de nabijgelegen supermarkt of de volgende bank snel bereikt. De zeer sympathieke, Aandachtig, discreet en respectvol, zorgzaam en een goede huisbaas gaf ons vanaf het begin op het gevoel van een warm welkom op elk gewenst moment het bewustzijn en behulpzaam, ratgebender veiligheid in alle aspecten van het verblijf. Dus we verwachtten als. Al het winkelen voor voedsel wanneer je aankomt voor de eerste dag. We hebben onze vakantie hier in alle opzichten goed te genieten en kan het huisje sterk genoeg aanbevelen!
_______________________________________________________________________________Herstel paradijs in Stockholm
Lissie, Londen, Groot-Brittannië
Reisperiode: Juni 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen
Beoordelingen: 5 van 5

Dit mooie huis is idyllisch gelegen op een heuvel met uitzicht op de zee, midden van het bos en is omgeven door prachtige, aangelegde tuin. Het interieur van het huis is liefdevol onderhouden, goede technische uitrusting (zelfs een pc met internetverbinding). Hier kunt u heerlijk ontspannen in de natuur en laat je ziel, joggen of wandelen in het bos. Als u wilt wat afwisseling, rijden van het centrum van Lidingö (Bus) of in het centrum van Stockholm (Bus, Onder de grond). Zeer vriendelijk, we komen terug!, die ons van harte welkom op de site! We zijn hier twee keer geweest en kom veilig terug! _______________________________________________________________________________Perfecte combinatie van ontspanning en activiteiten
Nadine, Berlin, Duitsland
Reisperiode: September 2011
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen
Beoordelingen: 5 van 5

Het huis was voor mij de ideale combinatie van ontspanning en de mogelijkheid, om te gaan met reizen. Het huis is liefdevol ingericht. De super gezellige slaapkamer. De ";Winter Garden "; ideaal voor zwoele avonden. Het bos achter het huis is geschikt voor wandelen en joggen super. de fiets is leuk om op deze manier te rijden naar de supermarkt. In een paar minuten bent u op een fiets in de metro, oversteken van deze brug, die men biedt een prachtig uitzicht. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een goed gevoel over!! Elke keer weer, en gelukkig voor elk type reiziger (alleen, Gezinnen, Paren) ideaal. Je gaat voelen.

_______________________________________________________________________________

Mooi huis in Lidingö, in de buurt van Stockholm
Astrid en familie, Berlin, Duitsland
Reisperiode: September 2011
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen
Beoordelingen: 5 van 5

Het huis is prachtig gelegen in de bossen boven de zee. Het is volledig uitgerust en zeer comfortabel. De bestaande apparaten zoals wasmachine en droger en alle keukenapparatuur laten geen wensen. De tweede slaapkamer is gelegen in zijn eigen kleine tuinhuisje, die is goed verwarmd. Het ondergrondse station in Stockholm (Ropsten) is gemakkelijk te bereiken in enkele minuten met de auto. Björn en Helena zijn perfecte gastheren, die hebben gezorgd zeer aandachtig naar ons. Mooi is het glas-ingesloten veranda met een prachtig uitzicht over het prachtige landschap. Het huis is een ideale locatie voor een ontspannen vakantie met een perfecte verbinding naar Stockholm en haar vele attracties. Een zeer geslaagde vakantie.

_______________________________________________________________________________

Een idylle net buiten Stockholm
Paul &; Co, Frankfurt / Main, Duitsland
Reisperiode: Augustus 2011
Beoordelingen: 5 van 5

Wij (2 pairs) hebben doorgebracht drie weken in die droom huis en waren helemaal enthousiast.
Het huis biedt veel ruimte, want in de mooie tuin of een huisje met een slaapkamer. De keuken apparatuur is perfect, zelfs het hele huis is zeer smaakvol ingericht en zeer persoonlijke, u zich meteen thuis. Heel goed is de grote wintertuin, De perfecte verblijf in de kamer is niet altijd zo warme zomeravonden in Stockholm.
In Lidingö je kan heel goed, de supermarkten zijn uitstekend, vooral de aanvoer van vis is groot. Volgens Stockholm duurt 25 minuten met de fiets, met de bus en de metro is het ook erg handig. Het eiland biedt mountainbikers en kajakkers alle, wat je wenst, moeilijk te geloven, wat je kunt doen allemaal op 50 meter piekhoogte.
En natuurlijk de gastheren !!! Altijd, als je het nodig hebt, en die links door vriendelijkheid, de sfeer in deze idyllische omgeving maakt het perfect.
We zullen zeker terug zo snel mogelijk!

_______________________________________________________________________________

Uitstekende huis -; 6 sterren verhuurder
Franz en familie, Sankt Augustin, Duitsland
Reisperiode: Augustus 2011
Beoordelingen: 5 van 5

Ik was met mijn gezin (Helaas, alleen) voor een week -; alles was perfect en onze verwachtingen overtroffen. We zullen zeker terugkomen!

______________________________________________________________________________

Mooi landhuis minuten van het stadscentrum
Catharine en familie, Londen, Groot-Brittannië
Reisperiode: Augustus 2011
Beoordelingen: 5 van 5

Dit kleine huis is mooier dan op foto's. Björn en Helena draaide alles, wat je ooit nodig hebt, en had zelfs de TV op de BBC voor ons voordat we aankwamen. Ze gaven ons een uitstekende aanbevelingen voor restaurants en bezienswaardigheden in Stockholm.

Stockholm is een prachtige stad om te bezoeken, gezien met een schat aan dingen om te doen en. Dit huis is een goede optie, als je niet elke dag wilt bezoeken. Hier kunt u ontspannen zoals je bent in het land, Als feite als je slechts enkele minuten van het centrum van Stockholm. Rijdt gewoon over de brug, Park, om uw auto voor drie € per dag te nemen en de Metro Centre houdt vier.

Ik was bezorgd, dat het huis zou kunnen zijn voor ons gezin van vijf te sluiten (jongste 15), Maar Bjorn bedden voor mijn twee dochters in de zomer kleine huis buiten, en we hadden ruimte genoeg. Het was geweldig, met uitzicht over het water naar de dokken en de torens van Stockholm, Dineren op de veranda. Het huis kon niet zuiverder zijn of beter onderhouden.

______________________________________________________________________________

Het landschap aan de rand van de stad
Sylvie, Frankrijk
Reisperiode: Juli 2011
Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

We hebben een geweldige tijd in dit huis. De locatie is ideaal! We hebben gezien eekhoorns en herten, terwijl we ontbeten in de zon. We waren 10 minuten van het centrum van Stockholm stad, had zeer weinig verkeer in juli. Wij raden aan, rusten zich met een GPS, want het adres is heel moeilijk te vinden. De kinderen vonden Skansen en andere bezienswaardigheden van Djurgarden. We hebben ook een bezoek aan de eilanden van Vaxholm en Uto: Prachtig! Alle ingrediënten waren in dit prachtige vakantie! Met dank aan Bjorn voor zijn hartelijke ontvangst.

_______________________________________________________________________________

Fantastische Getaway
Morna en familie, Edinburgh, Schotland
Reisperiode: Juli 2011
Aanbevolen voor: Bezienswaardigheden, Gezinnen met kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Dit kleine huis voelt alsof het ligt in het hart van het land, maar eigenlijk is het echt alleen maar 15 minuten rijden naar het centrum van Stockholm. De locatie is prachtig en de uitzichten zijn echt zo goed als ze kijken naar de foto's.
Het huis is prima met elke gadget, je je voorstellen (en wat heb ik nog nooit eerder gezien!) Ingericht. Er was ook een volle fruitschaal en de koelkast en kasten Bjorn met de essentie plus een aantal luxe goederen waren (waaronder het beste brood dat ik ooit heb gegeten), De zeer lang voor een rit was uitgerust welkom. Handdoeken en linnengoed zijn inbegrepen, Ik begrijp, is niet gebruikelijk in Zweden. Het huis is fris en zeer chic.
Helena Bjorn en Bjorn waren ongelooflijk behulpzaam en was altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, zonder enige indringende te beantwoorden. Ze hebben zelfs de naam, ons, om ons te vertellen we hadden een tas achtergelaten nadat we vertrokken! Ze waren zeer flexibel tot het boeken van gegevens mogelijk is met ons, een maandag-maandag te boeken. Bjorn ook wel ons thuis om ons te helpen organiseren van excursies en geven advies op autoverhuur.
Onze enige klacht zou worden, dat de brandende zon Zweedse te sterk voor blinden op de deur naar de slaapkamer was en we hadden een veel te dekens te hangen, maken het donker genoeg voor het slapen (hoewel het oog maskers zijn opgenomen). De trappen zijn erg steil, dus als je kleine kinderen, voorzichtig te zijn, maar het werd zelfs een traphekje -; dit echtpaar heel mooi huis helemaal denken.Ein, We waren erg trots, nodigen onze familie te bezoeken en zou zeker aanraden.
__________________________________________________________________________________

Geweldige locatie
Benjamin,
Duesseldorf / Duitsland
Reisperiode: Juni 2011
Aanbevolen voor: Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

We hebben een week met twee jonge kinderen in dit prachtige huis. Het huis was erg schoon, volledig uitgerust en zeer mooi met zijn Zweedse deco-stijl. De eigenaar was zeer behulpzaam en gaf ons een zeer nuttige suggesties. Voor ons was het de perfecte plek voor deze stedentrip in Stockholm.
__________________________________________________________________________________

Vakantiehuis in de zomer tussen natuur en stad
Wisi, Guntershausen, Zwitserland
Reisperiode: Juni 2011
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Het huis overtrof onze verwachtingen. Het is prachtig gelegen in de bossen, maar toch dicht bij de stad. De tuin is prachtig. Er waren vijf volwassenen en een kind en hebben tien dagen ondergebracht in het gebouw. Het contact met de eigenaar was persoonlijk en ze waren zeer meegaand. In de keuken waren al het winkelen voor de eerste dag. Aankopen en de weg naar Stockholm kan gemakkelijk beloopbaar. De dichtstbijzijnde bushalte, of een kleine supermarkt, kan in 10 tot 20 minuten lopen door het bos of langs de kust. Wij raden het huis alleen.
__________________________________________________________________________________

Dicht bij de natuur en dicht bij Stockholm

Giuseppina en familie, Milaan, Italië
Reisperiode: Juni 2011
Aanbevolen voor: Bezienswaardigheden, Gezinnen met kinderen, Gezinnen met kleine kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

We loved this place, waar wij onze vakantie doorgebracht. Het huis was perfect, zoals we hadden gelezen op het internet. We hebben een leuke tijd met onze kinderen, in de zon en in het licht van de hoge zomer. De verhuurders waren erg vriendelijk en beantwoord alle vragen, we nodig hadden om te vragen. Lidingo was stil, groen, glimmend, leuk om te gaan en blijven, grenzen door de camping! Stockholm is weg met zijn charme slechts 15 minuten. We hopen terug te komen!
__________________________________________________________________________________

Charmante, rustige landhuis

Zwitsers, Bern, Zwitserland
Reisperiode: Mei 2011
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Een typisch Zweeds landhuis presenteert zich met zijn hoge standaard tegen een betaalbare prijs. De kamers en de omgeving zijn zeer schoon en goed. De zeer rustige plek, met zijn prachtige uitzicht is een ideale plek voor een langere vakantie. De juiste ingerichte huis, slechts 15 minuten van het centrum van Stockholm is een perfecte setting voor outdoor activiteiten. Het bestaan ​​van een auto is een must.

__________________________________________________________________________________


Vakantiehuis: 36

The Magic huis van Lidingo Stockholm
Michela en familie, Florence, Italië
Reisperiode: Juni 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Het huis Lidingo gooit een speciaal gevoel voor schoonheid, Cultuur en sfeer. Een structuur met een sterke persoonlijkheid, door zijn stijlvolle inrichting, verfijnde en aanhoudende Zweedse gedetacheerde. De details begeleiden de weg tussen de verschillende kamers in een verfijnde harmonie en zeer gastvrij, als hun eigenaars,

Men zou kunnen dromen, geboren, leefde toen en als volwassenen. alles, zouden we als magie. De grote ramen, met uitzicht op de zee, door groen, de vos omgeven voorkant van de garage en de kinderen, zijn niet te dik, noch timide. We willen niets meer te zeggen, ieder zijn eigen ontdekking te verlaten. Niet overbodig detail alles heel schoon en efficiënt. En een fantastische locatie.

__________________________________________________________________________________

Aanbiddelijk
Eleonora en familie, Perugia, Italië
Reisperiode: Augustus 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Is een charmant huis, perfectioneren ons bezoek aan Stockholm zou worden gemaakt aan iedereen die, voor een verblijf in dit huis. Het is een magische sfeer. Het huis is zeer comfortabel en elegant ingericht en van alle gemakken voorzien en zeer functioneel. Er is een prachtig uitzicht vanuit de woonkamer, vaak in de vroege middag, keerden we terug naar het centrum van Stockholm, (die slechts 10 minuten met de auto), genieten van een beetje ontspanning in de tuin, terwijl de kinderen speelden op het huis prato.Vicino een park met vele paden te voet. De eigenaren zijn erg aardige mensen uit binnen-en beschikbaar. Ik hoop dat, spoedig!

__________________________________________________________________________________

Het perfecte huis
Mary en familie, Vizcaya, Spanje
Reisperiode: Juni 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

11 mensen verbleven in de familie voor 8 nachten in het huis nr.. 36 en is een wonder. Het heeft alle apparatuur en faciliteiten, perfect om uw verblijf. Het decor is erg mooi en zeer ruime woning. Björn en Helena zijn mooi en zijn de huurders te allen tijde. De afstand tot het centrum van Stockholm zeer klein, U kunt de fiets of zelfs, Als gehen.Zweifellos geen haast raden dit huis en zal, als ze de kans.

__________________________________________________________________________________

Stockholm Verhuur
Simon en Gezin, Londen, Groot-Brittannië
Reisperiode: Augustus 2012
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 4 van 5

Dit is echt een mooi huis -; een zeer rustige locatie, op slechts 50 meter van de zee, maar 10 -; 15 minuten van het centrum van Stockholm. Het is zeer goed uitgerust en de eigenaars konden niet meer behulpzaam. Zeer aan te bevelen!
__________________________________________________________________________________

David en familie, Stockholm, Zweden
Reisperiode: Augustus 2011
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Wij wonen in het centrum van Stockholm en had behoefte aan een grotere accommodatie voor de familie tegemoet, waren uit Engeland bezoek voor 4 nachten. We waren blij te vinden, dit prachtige pand, zo toch dicht bij de stad in een rustige ligging aan het meer. Vakantiehuizen in deze omvang en standaard in een ideale positie, zijn zeer moeilijk te vinden en onze lange zoektocht heeft geen andere om de afstand vergelijken. Het huis is prachtig ingericht en volledig uitgerust en de eigenaars, die wonen lokaal, zijn behulpzaam en gastvrij. Er is een gevoel van luxe comfort rondom het huis en de sauna is een echte bonus voor diegenen, Na een dag vol activiteiten in de stad van de plaatselijke stranden of zwemmen faciliteiten zijn uitstekend en entspannen.Externe buiten een tafel en stoelen bieden een prachtig decor om buiten te eten. De hangmat is perfect voor diegenen, om te ontspannen na een lange lunchpauze!We zouden niet aarzelen, dit huis een ideale plek, combineren de vele bezienswaardigheden van de prachtige stad Stockholm, met een eigen en pittoreske omgeving met een vriend.

__________________________________________________________________________________

Susan en familie, Zurich, Zwitserland
Reisperiode: Augustus 2011
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

We willen onze gastheren Björn en Helena bedanken voor een geweldige tijd in hun zeer comfortabel huis net buiten Stockholm. Elke aanvraag werd verwacht, en Bjoern en Helena, die beschikbaar is voor ons te allen tijde gemaakt met handige tips waar kapsels voor keuken en tips voor het verkennen van de mooie en vriendelijke stad van Stockholm zal fufilled.Unsere tieners privacy genoten uit de buurt van hun ouders op de bovenste verdieping van het mooiste huis met fantastische lokale uitzicht en een onovertroffen natuurlijke schoonheid, Zij maakten gebruik van het totaal in de vroege ochtend wandelen en joggen regime. De jongeren waarderen ook de nieuwe fietsen van onze gastheren voorzien, naar Stockholm en heen en weer van de lokale dorp met leuke winkeltjes, om te reizen-vriendelijke restaurant en de plaatselijke bioscoop. Na een vermoeiende dag in de stad, kijken we uit naar het huis met zo'n interessant verhaal, warme sfeer en de kans, konden terugkeren met pensioen te gaan in het gezinsleven, dommelen in een hangmat of in de sauna was een aangename entspannen.Es, ontspannend heerlijk verblijf, We hopen dat, Ze in de komende jaren, dankzij Björn en Helena wiederholen.Nochmals we hebben genoten van uw bedrijf en uw interesse.
__________________________________________________________________________________

Mooie Island Home met toegang naar Stockholm

Luke en Gezin, Göteborg, Zweden
Reisperiode: Juli 2011
Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Backpackers, Bezienswaardigheden, Gezinnen met kinderen, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5


Als we zagen een onroerend goed in Stockholm, We waren voor een plek, gezinsvriendelijke, was dicht bij de Stockholm openbaar vervoer, op zoek naar, en gelegen in een rustige omgeving. We werden niet teleurgesteld!Het huis was ruim en goed passen bij onze partij van vijf volwassenen en vier kinderen. Het was zeer goed onderhouden, schoon en georganiseerd. Een mooi huis met een prachtig uitzicht, Persoonlijkheid en houding Klasse.Die keek naar het water en kan tot een mooi bos met veel paden. Verschillende speeltuinen zijn op loopafstand en een dock bevindt zich aan de onderkant van Grundstücks.Der toegang naar Stockholm en op de eilanden was uitstekend. Zouden we waarschijnlijk adviseren, een auto, rond de U-Bahn, Veerboot en winkels, maar je kon naar de bushalte over. 10 minuten te voet. We reden naar een goedkope parkeerplaats (30kr/24hr) en beheerd te krijgen binnen een half uur in Stockholm. U kunt de tram nemen naar het eiland met een dock vele veerboten naar de archipel. Na een lange dag van sightseeing, had het huis een welkome nabijheid en de mogelijkheid om te ontspannen en tot rust komen bieden. Het is niet waar voor die, willen midden in de stad, als het was de juiste mix van stad en het eiland leven, we wollten.Der eigenaren zeer meegaand en behulpzaam met restaurant aanbevelingen, Reistips en alle behoeften, we hatten.Insgesamt ons verblijf was zeer goed. We zouden heel aanbevelen!

__________________________________________________________________________________

Luxe nabij de stad -; en dicht bij de natuur
Frank en familie, Deutschland
Reisperiode: Juni 2011
Aanbevolen voor: Aanbevolen voor: 55 jaar en ouder, Bezienswaardigheden, Gezinnen met kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

We verbleven vier nachten met 4 volwassenen en twee kinderen. We hadden een huurauto van / naar de luchthaven Arlanda, die was perfect. Slechts 15 minuten rijden naar de stad! Het huis was perfect. Een goede mix van moderne en comfortabele, met een zuidelijke flair. Veel ruimte en licht. Bjorn heeft ons voelen zich er zeer thuis, We hadden niet eens te zorgen voor het ontbijt bepalingen, Ze hadden al alles da.Verpassen niet het bos, met wandel-en jogging tracks van Lidingö, allemaal op loopafstand van het hotel. Het is de moeite waard! We hopen dat, dat we opnieuw! We raden!

__________________________________________________________________________________

Fantastische Getaway de buurt van Stockholm
Justin en familie, Santa Barbara, Verenigde Staten
Reisperiode: Juni 2011
Aanbevolen voor: Meisjes Getaway, Bezienswaardigheden, Gezinnen met kinderen, Families met jonge kinderen, Romantikurlaub
Beoordelingen: 5 van 5

Het huis is prachtig en ik raad zou, om daar te blijven. De verhuurder is erg mooi en bood alles, wat we hadden kunnen hopen. We zullen zeker terugkomen.

__________________________________________________________________________________




Recente berichten