Anmeldelser

HomeAway Property
Les eller Skriv Anmeldelser

Feriehus: 34

Vår svenske bryllupsreise
Ruthie &; Iain, Liverpool, Great Britain
Reiseperiode: Oktober 2012
Anbefales for: Familier med tenåringer, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Hva kan vi si? Dette huset var en fantastisk funn! Vi satset på Sverige og denne egenskapen for vår bryllupsreise, og vi elsket det. Ved ankomst eieren møtt oss Bjorn, hvis noen vesentlige, viste oss rundt på eiendommen og ga noen toppen tips for å se viktigheten Sverige!
Vår uke var avslappende, munter, fredelig med vakre omgivelser. Vi brukte sykler på tilbud, likte peisen, og kan lett slappe av i et hus vi har et hus for uken. Et perfekt sted for et par, Familie eller gruppe av venner.
Tur til Stockholm er enkelt med en leiebil og rør med god parkering på Ropsten. Drosjer var fornøyd, oss til egenskapen tilbake til en rimelig pris, slik at du får det beste fra begge verdener.
Bjorn &; Helena har en magisk tilfluktssted med et hus av en eksepsjonell standard med alt det viktige du trenger, for å gjøre oppholdet ditt så behagelig kunne gitt.
Vi vil definitivt komme tilbake en gang i fremtiden.

_______________________________________________________________________________

Vakkert sted utenfor Stockholm
Liz &; Steve, London, Great Britain
Reiseperiode: September 2012
Anbefales for: Familier med tenåringer, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Bjørn og Helena ta spesielt vare, leiligheten hennes for å holde skinnende og svært komfortable i. Plasseringen er flott, Besøk Stockholm og omgivelser. Huset ligger ved siden av Lidingö Trail System, som er fantastisk for å kjøre, Vandring og ut med naturen. Min kone og jeg bor i London og nøt skogen og turstier rett utenfor inngangsdøren vår. Når vi leter etter et sted, å ta det med ro og ser bort fra den overfylte byen, ser ikke lenger. Bjørn var svært nyttig og gjort oss føler meg som en gjest og ikke en kunde. Nøkkelfunksjoner: Internettilgang, Satellitt-TV, velutstyrt kjøkken, Sykler, Vaskemaskin / tørketrommel, Grill, Private Garden, privat sted, og så mye mer.

_______________________________________________________________________________

Oase av fred og skjønnhet
Melanie og familie, Cambridge, Great Britain
Reiseperiode: August 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn
Anmeldelser: 5 av 5

Denne egenskapen i et vakkert skogsområde på en høyde med utsikt over vannet er høy bevis utsøkt både for eiere smak og generøsitet av ånd. Bagasjen var på bakken i Bjørn og Helena 4 ×;4 og bilen ble fraktet til vår diaposal for opp og ned sette fjellet for uken. Interiøret var hyggelig og eiendommen plettfrie. Noen infrastruktur ble gitt av tøfler til frokost, å beseire, for regn Poncho for balansen i laptop badminton racket hårføner. Utenfor en hengekøye og høy tau og den fantastiske hagen. I tillegg er en skog gangløpebane. Kort kjøretur til Stockholm med sine 84 museer. Høydepunktet for oss var det Mille Hage bare noen få minutter unna med bil. Skansen også anbefalt og Grunaland og teknologi museer holdt våre 15 og 13 åringer holdt.

_______________________________________________________________________________

Land bor innenfor 10 minutter fra Stockholm
Raja og familien, New Delhi, India
Reiseperiode: Juli 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn
Anmeldelser: 5 av 5

Min kone, to barn i alderen 12 og 6, og jeg var i huset 34 for en uke i begynnelsen av juli. Starter med plasseringen -; i en lysning med utsikt over vannet med utsikt over Stockholm i det fjerne -; gjennomtenkt og innbydende fasiliteter i selve huset -; en kurv av korn, Syltetøy og brød, eksempelvis, og spesielt oppmerksomhet og respons fra eieren, vår erfaring langt overgått våre forventninger. Det var en overflod av naturlig lys i hjemmet inntrykk, at det var i ett med naturen, hver enhet vi kunne ha bedt, Det var (inkludert en bærbar datamaskin med høyhastighets Internett) og huset har blitt opprettholdt til en meget høy standard. Eieren var villig, For å svare på spørsmål på nesten enhver tid på dagen eller natten, og han selv tok bryet, uttrykk for vår flyselskapet boarding pass og de bringer oss natten før vi dro. På dagen, da vi kom, Han kjørte oss til å hjelpe oss, Vi er fokusert ...;. svært nyttig. Vi har ikke den to-sengs hytte eller hengekøye, men de er både sjarmerende tillegg til denne vakre eiendommen. Selv om hotellet er ideelt for familier med små barn kan finne eldre gjester klatre trappa opp til soverommet litt bratt. Du vil også trenge en bil, til både egenskapen, opp med å sitte ved enden av en bratt oppkjørsel tilgang og gjøre det enklere å komme til og fra Stockholm Attraksjoner. THW eieren viste oss (den eneste) gratis parkering i Stockholm, og vi har det bra. Jeg gikk på en joggetur en morgen og bestått forskrekkede hjort og kaniner fra en dam. Et par minutter senere kunne jeg se horisonten i Stockholm. Bor så nær naturen som du kan få i Stockholm Apartment, mens bare et steinkast fra en vakker skandinavisk by.

_______________________________________________________________________________

Perfekt kombinasjon av natur og by
Guido og familie, Köln, Tyskland
Reiseperiode: Juli 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn
Anmeldelser: 5 av 5

Den forrige gjennomgang av Wolfgang H. er egentlig ikke noe å legge til. Det var tre av 18 dager i hus nr.. 34 og har følt veldig behagelig. I tillegg til opplevelsen av naturen, nærhet til sentrum av Stockholm tilbyr alt for en variert ferie. Huset er fullt utstyrt, faktisk,. Vi har allerede anbefalt.

_______________________________________________________________________________

Idyllisk forfriskende atmosfære i nærheten av Stockholm
Wolfgang og familie, München, Tyskland
Reiseperiode: August 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn
Anmeldelser: 5 av 5

Huset med vakker havutsikt er fantastisk på en liten høyde i skogen, fotturer- u. Joggeløyper omgitt av en kjærlig tendens, mange rekreasjon steder tilbys naturlig hage som ligger. Stemningen tilbød oss ​​tre, en avslapning i behov av et par med den urbane vitalitet-elskende 16-år gamle datter, den perfekte kombinasjonen av kontemplativ rekreasjon, mosjon og sjarmerende, kulturelle ting å gjøre i Stockholm. Huset er kjærlighet- og smakfullt innredet, formidler en varm, behagelig atmosfære og er godt vedlikeholdt. Virkeligheten på bakken for resten av vår oppfatning overskredet allerede lovende flere bilder. Budsjettet er, beskrive hvordan utleier, godt utstyrt, vi ikke gå glipp av noe; alt nødvendig utstyr, av vaskemaskinen, Iron over Internett til den ventende laptop fungerte perfekt. En bil øker med økende krav til fleksibilitet og brukervennlighet, vi har hatt i alle fall, comfortableness av kjøring. Spesielt i lys av den senere. litt brattere 250 meter mot huset er en bil med firehjulstrekk er allerede en lettelse. Med bil, det også innen 10 minutters rekkevidde undergrunnsstasjonen Ropsten-Stockholm, hvorfra alle severdigheter og steder er godt errechbar. På grunn av de små avstander, men også med sykkel og til og med på foten alle, f.eks. også nær til supermarkedet eller banken raskt tilgjengelig nær. Den svært sympatisk, oppmerksomme, diskret og respektfull, omsorg og riktig utleier ga oss helt fra starten følelsen av en varm velkomst og bevissthet hele tiden nyttig, Safety Advisory i alle saker av oppholdet. Så vi forventet som. allerede er shopping for mat når du kommer for første dag. Vi har vår ferie her på alle måter perfekt for å nyte og kan anbefale hytta!
_______________________________________________________________________________Paradise utvinning i Stockholm
Lissie, London, Great Britain
Reiseperiode: Juni 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn
Anmeldelser: 5 av 5

Dette nydelige huset ligger idyllisk til på en høyde med utsikt over havet, midt i skogen, og er omgitt av en vakker, anlagt hage. Interiøret i huset har blitt kjærlig vedlikeholdt og, gode tekniske anlegg (enda en datamaskin med Internett-tilgang). Her kan du virkelig slappe av i naturen og la din sjel, gå i skogen eller jogging. Hvis du vil ha litt variasjon, ene er fast i sentrum av Lidingö (Buss) eller til og med i sentrum av Stockholm (Buss, Underground). Veldig vennlig, hjelpsomme verter, som hjertelig imot oss lokalt! Vi var allerede for andre gang her, og vil definitivt komme igjen! _______________________________________________________________________________Perfekt kombinasjon av avslapping og aktivitet
Nadine, Berlin, Tyskland
Reiseperiode: September 2011
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn
Anmeldelser: 5 av 5

Huset var for meg den ideelle kombinasjon av avslapping og muligheten, å håndtere med turer. Huset er innredet med stor omtanke. Den super koselig soverom. Den ";Winter Garden "; perfekt for kveldene. Skogen bak huset er egnet for turgåing og jogging super. med sykkel er gøy å kjøre denne veien til supermarkedet. I noen få minutter er du på en sykkel på T-banen, krysser denne broen, som en tilbyr en fantastisk utsikt. Eierne er veldig vennlige og hjelpsomme. Jeg har følt seg godt om!! Hver gang igjen, og lykkelig for alle typer reisende (alene, Familier, Pairs) ideell. Du kommer til å føle seg.

_______________________________________________________________________________

Vakre hus i Lidingö, i nærheten av Stockholm
Astrid og familiedepartementet, Berlin, Tyskland
Reiseperiode: September 2011
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn
Anmeldelser: 5 av 5

Huset ligger vakkert til i skogen ovenfor havet. Den er fullt utstyrt og svært komfortabelt. Den eksisterende enheter som vaskemaskin og tørketrommel og alt kjøkkenutstyr forlate ingen ønsker. Det andre soverommet ligger i sin egen lille hage skur, som er godt oppvarmet. Den undergrunnsstasjon i Stockholm (Ropsten) er lett nås på få minutter med bil. Björn og Helena er perfekte vertskap, som har brydd seg veldig oppmerksomme på oss. Beautiful er glasskabin veranda med en fantastisk utsikt over den storslåtte naturen. Huset er et ideelt sted for en avslappende ferie med en perfekt forbindelse til Stockholm og byens mange attraksjoner. En svært vellykket ferie.

_______________________________________________________________________________

En idyll like utenfor Stockholm
Paul &; Co, Frankfurt / Main, Tyskland
Reiseperiode: August 2011
Anmeldelser: 5 av 5

Vi (2 par) har tilbrakt tre uker i den drømmen huset og var helt begeistret.
Huset har god plass, fordi i den vakre hagen eller en hytte med et soverom. Kjøkkenet utstyr er perfekt, selv hele huset er meget smakfullt innredet og svært personlig, du føler deg hjemme. Veldig bra er den store vinterhage, Den perfekte oppholdet i rommet er ikke alltid så varme sommernetter i Stockholm.
I Lidingö kan du gi svært gode, supermarkeder er utmerket, spesielt tilførselen av fisk er stor. Ifølge Stockholm tar det 25 minutter med sykkel, med buss og T-banen er det også veldig praktisk. Øya byr terrengsyklister og padlere alle, hva du ønsker, vanskelig å tro, hva du kan gjøre det hele på 50 meters topphøyde.
Og selvfølgelig vertskapet !!! Alltid der, hvis du trenger det, og dem som er igjen av godhet, atmosfæren i denne idylliske beliggenheten gjør den perfekt.
Vi vil definitivt være tilbake så fort som mulig!

_______________________________________________________________________________

Utmerket huset -; 6 stjerner utleier
Franz og familie, Sankt Augustin, Tyskland
Reiseperiode: August 2011
Anmeldelser: 5 av 5

Jeg var med min familie (Dessverre, bare) for en uke -; alt var perfekt og overgikk våre forventninger. Vi vil definitivt komme tilbake!

______________________________________________________________________________

Vakkert landsted minutter fra sentrum
Catharine og familie, London, Great Britain
Reiseperiode: August 2011
Anmeldelser: 5 av 5

Dette lille huset er vakrere enn i bilder. Björn og Helena snudde alt, hva du måtte trenge, og selv hadde TVen til BBC for oss før vi kom. De ga oss gode anbefalinger til restauranter og severdigheter i Stockholm.

Stockholm er en vakker by å besøke, sett med et vell av ting å gjøre og. Dette huset er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker å besøke hver dag. Her kan du slappe av mens du er i landet, Hvis Faktisk hvis du bare få minutter fra sentrale Stockholm. Bare kjøre over broen, Park, til din bil for tre € per dag og ta Metro Centre har fire.

Jeg var bekymret, at huset kan være for vår familie på fem for å lukke (yngste 15), Men Bjørn senger for mine to døtre i det lille hytte utenfor, og vi hadde god plass. Det var fantastisk, med utsikt over vannet til dokker og tårnene i Stockholm, Middag på verandaen. Huset kunne ikke vært renere eller bedre vedlikeholdt.

______________________________________________________________________________

Landskapet i utkanten av byen
Sylvie, Frankrike
Reiseperiode: Juli 2011
Anbefales for: Familier med tenåringer, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Vi tilbrakte en flott tid i dette huset. Beliggenheten er ideell! Vi har sett ekorn og hjort, mens vi spiste frokost i solen. Vi var 10 minutter fra sentrum av Stockholm, hadde svært lite trafikk i juli. Vi anbefaler, utstyre seg med en GPS, fordi adressen er svært vanskelig å lokalisere. Barna elsket Skansen og andre severdigheter i Djurgården. Vi besøkte også øyene Vaxholm og Uto: Superb! Alle ingrediensene var i denne vakre ferie! Takk til Bjørn for hans hjertelig mottakelse.

_______________________________________________________________________________

Fantastiske Getaway
Morna og familie, Edinburgh, Skottland
Reiseperiode: Juli 2011
Anbefales for: Sightseeing, Familier med tenåringer, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Denne lille huset føles som det ligger i hjertet av landet, men egentlig er det virkelig bare 15 minutter med bil til sentrum av Stockholm. Beliggenheten er vakker og utsikten er virkelig så bra som de ser på bildene.
Huset er fint med hver gadget, du forestille (og noen jeg aldri har sett før!) Utstyrt. Det var også en hel frukt bolle og kjøleskap og skap Bjørn med nødvendighetene pluss noen luksusvarer hadde (inkludert de beste brødet jeg noen gang har spist), Selve lengter etter en tur var utstyrt velkommen. Håndklær og sengetøy er inkludert, Jeg forstår, er ikke vanlig i Sverige. Huset er frisk og veldig chic.
Helena Bjørn og Bjørn var utrolig hjelpsomme og var alltid tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål, uten å svare på eventuelle påtrengende. De selv kalte, oss, å fortelle oss at vi hadde en pose igjen etter at vi forlot! De var svært fleksible til å tillate booking data med oss, en mandag-mandag til bok. Bjørn også kalt oss hjemme for å hjelpe oss med å organisere turer og gi råd om leiebil.
Vår eneste klage ville bli, at den stekende sola svenske for sterk for blinde på døren til soverommet var og vi hadde mye å henge tepper, gjøre det mørkt nok for sleeping (selv om øyet masker er inkludert). Trappene er svært bratte, så hvis du har små barn, å være forsiktig, men det ble også gitt en stairgate -; dette paret veldig fint hus i det hele tatt denken.Ein, Vi var veldig stolte, invitere våre slektninger å besøke, og vil absolutt anbefale.
__________________________________________________________________________________

Great location
Benjamin,
Düsseldorf / Tyskland
Reiseperiode: Juni 2011
Anbefales for: Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Vi tilbrakte en uke med to små barn i dette fantastiske huset. Huset var veldig rent, fullt utstyrt og veldig hyggelig med sin svenske deco stil. Eieren var veldig hjelpsom og ga oss svært gode forslag. For oss var det et perfekt sted for denne storbyferie i Stockholm.
__________________________________________________________________________________

Feriehus i sommer mellom natur og by
Wisi, Guntershausen, Sveits
Reiseperiode: Juni 2011
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Huset overgått våre forventninger. Det ligger vakkert til i skogen, men likevel nær byen. Hagen er nydelig. Det var fem voksne pluss ett barn, og har ti dager holder til i bygningen. Kontakten med eieren var personlig og de var veldig imøtekommende. På kjøkkenet var allerede shopping for den første dagen. Kjøp og veien til Stockholm lett kan walkable. Den nærmeste bussholdeplass, eller en liten matbutikk, kan nås på 10 til 20 minutters gange gjennom skogen eller langs kysten. Vi kan anbefale husets eneste.
__________________________________________________________________________________

Nær naturen og nær Stockholm

Giuseppina og familie, Milan, Italia
Reiseperiode: Juni 2011
Anbefales for: Sightseeing, Familier med tenåringer, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Vi elsket dette stedet, der vi tilbrakte vår ferie. Huset var perfekt, som vi hadde lest på Internett. Vi tilbrakte en fin tid med våre barn, i solen og i lys av høy om sommeren. Godseierne var svært vennlige og besvart alle spørsmål, vi trengte å spørre. Lidingo var stille, grønt, skinnende, fint å gå og bo, grenser ved campingplassen! Stockholm er borte med sin sjarm, bare 15 minutter. Vi håper å komme tilbake!
__________________________________________________________________________________

Sjarmerende, stille country house

Sveitsiske, Bern, Sveits
Reiseperiode: Mai 2011
Anbefales for: Alder 55 , Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

En typisk svenske landsted presenterer seg med sin høye standard til en rimelig pris. Rom og omgivelsene er veldig rent og godt. Den svært rolig sted, med sin vakre utsikt er et ideelt sted for en lengre ferie. Den passende møblerte hus, kun 15 minutter fra Stockholm sentrum er en perfekt setting for friluftsaktiviteter. Eksistensen av en bil er et must.

__________________________________________________________________________________


Feriehus: 36

The Enchanted House of Lidingö i Stockholm
Michela og familie, Firenze, Italia
Reiseperiode: Juni 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Huset Lidingö kaster en spesiell følelse for sin skjønnhet, Kultur og atmosfære. En struktur med en sterk personlighet, av sin elegante innredningen, raffinerte og vedvarende svenske utlånt. Detaljene følge stien mellom de forskjellige rom i en raffinert harmoni og veldig gjestfrie, som sine eiere,

Man kunne drømme, Born, levde og deretter som voksne tilbake. alle, vi som magi ville være. De store vinduene, med utsikt over havet, av grøntområder, omgitt reven foran garasjen og rådyrkalver, som er verken for tykk eller engstelig. Vi ønsker ikke å si, la hver sin egen oppdagelse. Ikke overflødig detalj alt veldig rent og effektiv. Og flott beliggenhet.

__________________________________________________________________________________

Fortryllende
Eleonora og familie, Perugia, Italia
Reiseperiode: August 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Et sjarmerende hus, den perfekte vårt besøk til Stockholm ville bli gjort til noen, å bo i dette huset. Det er en magisk atmosfære. Huset er veldig behagelig og elegant innredet og utstyrt med alle fasiliteter og meget funksjonell. Det er en vakker utsikt fra stuen, ofte i tidlig ettermiddag, returnerte vi til sentrum av Stockholm, (som ligger bare 10 minutter med bil), nyte litt avslapning i hagen, mens barna spilte på huset der prato.Vicino en park med mange stier til fots. Eierne er veldig hyggelige mennesker fra inn-og tilgjengelig. Jeg håper, snart!

__________________________________________________________________________________

Den perfekte huset
Mary og familie, Vizcaya, Spania
Reiseperiode: Juni 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

11 personer ble bor i familien i åtte netter i huset nr.. 36 og er et mirakel. Den har alt utstyr og fasiliteter, perfekt for ditt opphold. Innredningen er veldig hyggelig og veldig romslig hus. Björn og Helena er vakker og er tilgjengelig for leietakere til alle tider. Avstanden til sentrum av Stockholm er svært liten, Du kan sykle eller, hvis ingen hast gehen.Zweifellos anbefale dette huset og vil, hvis du får sjansen.

__________________________________________________________________________________

Stockholm Rental
Simon og familie, London, Great Britain
Reiseperiode: August 2012
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 4 av 5

Dette er et veldig fint hus -; en svært rolig beliggenhet, bare 50 meter fra sjøen, men 10 -; 15 minutter fra Stockholm sentrum. Det er veldig godt utstyrt og eierne kunne ikke vært mer nyttig. Sterkt anbefalt!
__________________________________________________________________________________

David og familie, Stockholm, Sverige
Reiseperiode: August 2011
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Vi bor i sentrale Stockholm og trengte en større eiendom for å imøtekomme familiens, var fra England besøk for fire netter. Vi var glade for å finne, Denne vakre eiendommen, så nær byen, men i en rolig beliggenhet ved sjøkanten. Feriehus i denne størrelse og standard i en ideell posisjon, er svært vanskelig å finne og vår lange søk har ingen andre å sammenligne avstanden fra. Huset er vakkert innredet og fullt utstyrt og eierne, som bor lokalt, er hjelpsomme og gjestfrie. Det er en følelse av luksuriøs komfort rundt huset og badstuen er en virkelig bonus for dem, Etter en dag full av aktiviteter i byen fra de lokale strendene eller badeanlegg er utmerket og entspannen.Externe utenfor bord og stoler tilbyr en fantastisk setting for utendørs servering. Den hengekøye er perfekt for de, å slappe av etter en lang lunsjpause!Vi ville ikke nøle, dette huset et ideelt sted, kombinere de mange attraksjonene i den vakre byen Stockholm, med en privat og pittoresk setting med en venn.

__________________________________________________________________________________

Susan og familie, Zürich, Sveits
Reiseperiode: August 2011
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Vi ønsker å takke våre verter Bjørn og Helena for en flott tid i deres meget komfortabelt hus like utenfor Stockholm. Hver forespørsel ble forventet, og Bjoern og Helena, som er tilgjengelig for oss når som helst gjøres med nyttige tips fra der hårklipp for kjøkken og tips for sightseeing i den vakre og vennlige byen Stockholm vil fufilled.Unsere tenåringsbarn privatliv nytes bort fra sine foreldre i toppetasjen av de vakreste hus med fantastisk lokale utsikt og en uovertruffen naturlig skjønnhet, De tok fordel av det totale i sine tidlige morgenen turer og jogging regime. Ungdommene setter også pris på de nye syklene fra våre verter forutsatt, til Stockholm og frem og tilbake fra den lokale landsbyen med sjarmerende butikker, til reise-vennlig restaurant og lokale kinoen. Etter en utmattende dag med sightseeing, ser vi frem til huset med en slik en interessant historie, varm atmosfære og sjansen, kunne vende tilbake til pensjonere inn i familiens liv, døste i en hengekøye eller i badstuen var en hyggelig entspannen.Es, avslappende herlig opphold, Vi håper, Dem i de kommende årene, takket være Björn og Helena wiederholen.Nochmals vi nøt din bedrift og din interesse.
__________________________________________________________________________________

Vakre Island Hjem med tilgang til Stockholm

Luke og familiedepartementet, Göteborg, Sverige
Reiseperiode: Juli 2011
Anbefales for: Alder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familier med tenåringer, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5


Hvis vi så en eiendom i Stockholm, Vi var for et sted, familievennlig, var nær Stockholm Public Transport i søk, og ligger i et rolig miljø. Vi ble ikke skuffet!Huset var romslig og passer vår gruppe på fem voksne og fire barn lett. Det var veldig godt vedlikeholdt, ren og organisert. Et nydelig hus med fantastisk utsikt, Personlighet og holdning Klasse.Die så på vannet og kan støtte opp til en vakker skog med mange stier. Flere lekeplasser var innenfor gangavstand, og en dock plassert nederst på Grundstücks.Der adgang til Stockholm og på øyene var utmerket. Vi vil nok anbefale, en bil, rundt U-Bahn, Fergetur og lagrer, men du kan til busstoppet om. 10 minutter til fots. Vi kjørte til en billig parkering (30kr/24hr) og klarte å komme innen en halv time i Stockholm. Du kan også ta trikken til øya med en dock mange ferger til skjærgården. Etter lange dager med sightseeing, hadde huset for å tilby et velkomment nærhet og evnen til å slappe av og stresse ned. Det er ikke sant for dem, ønsker å være midt i byen, hvis det var den riktige kombinasjonen av byen og livet på øya, vi wollten.Der eiere meget imøtekommende og hjelpsomme med restaurant anbefalinger, Reisetips og alle behovene, vi hatten.Insgesamt vårt opphold var veldig bra. Vi vil sterkt anbefale det!

__________________________________________________________________________________

Luksus nær byen -; og nærhet til naturen
Frank og familie, Deutschland
Reiseperiode: Juni 2011
Anbefales for: Anbefales for: Alder 55 , Sightseeing, Familier med tenåringer, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Vi bodde i fire netter med fire voksne og to barn. Vi hadde en leiebil til / fra Arlanda Airport, som var perfekt. Bare 15 minutters kjøring til byen! Huset var perfekt. En god blanding av moderne og komfortable, med en sørlig flair. God plass og lys. Bjørn har gjort oss føler meg veldig mye hjemme, Vi hadde ikke engang å ta vare på frokost bestemmelser, De allerede hadde alt da.Verpassen ikke skogen med gange og jogging spor fra Lidingö, alt innenfor gangavstand. Det er verdt! Vi håper, at vi nok en gang! Vi anbefaler!

__________________________________________________________________________________

Fantastiske Getaway i nærheten av Stockholm
Justin og familie, Santa Barbara, USA
Reiseperiode: Juni 2011
Anbefales for: Jenter Getaway, Sightseeing, Familier med tenåringer, Familier med små barn, Romantikurlaub
Anmeldelser: 5 av 5

Huset er fantastisk og jeg vil anbefale, å bo der. Utleier er veldig hyggelig og tilbød alt, hva vi kunne ha håpet på. Vi vil definitivt komme tilbake.

__________________________________________________________________________________




Siste innlegg