Recensioner

HomeAway Property
Läs eller Skriv Omdöme

Semesterhus: 34

Vår svenska smekmånad
Ruthie &; Iain, Liverpool, Storbritannien
Reseperiod: Oktober 2012
Rekommenderas för: Familjer med tonårsbarn, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Vad kan vi säga? Detta hus var en stor Sök! Vi bestämde glada för Sverige och den här egenskapen för vår smekmånad och vi var. Vid ankomsten ägaren hälsade oss Björn, Om några väsentligheter, visade oss runt egenskapen och gav några bästa tips är viktigt för visionen Sverige!
Vår vecka var avkopplande, Merry, fredligt med vackra omgivningar. Vi använde cyklarna som erbjuds, haft fireside, och kunde lätt koppla av i ett hus som vi har ett hus för veckan. En perfekt plats för ett par, Familj eller grupp av vänner.
Resor till Stockholm är enkelt med en hyrbil och röret med bra parkering Ropsten. Taxi var glada, oss på fastigheten tillbaka till ett rimligt pris, så du får det bästa av två världar.
Björn &; Helena har en magisk oas med ett hus av en exceptionell standard med alla viktiga behov, göra din vistelse så angenäm kunde tillhandahålls.
Vi kommer definitivt tillbaka någon gång i framtiden.

_______________________________________________________________________________

Vackra rum utanför Stockholm
Liz &; Steve, London, Storbritannien
Reseperiod: September 2012
Rekommenderas för: Familjer med tonårsbarn, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Björn och Helena Var särskilt försiktig, sin lägenhet för att stanna immaculate och mycket bekvämt i. Platsen är stor, Stockholm och omgivning. Huset ligger i anslutning till trail systemet Lidingö, det är underbart att jobba, Vandra in och ut med naturen. Min fru och jag bor i London och åtnjöt skogen och vandringsleder rätt på vår tröskel. När vi letar efter en plats, att ta det lugnt och titta bort från myllrande stad, leta längre. Björn var mycket hjälpsamma och gjorde oss känns som en gäst och inte en kund. Viktiga funktioner: Tillgång till Internet, Satellit-TV, välutrustat kök, Cyklar, Tvättmaskin / torktumlare, Grill, Privat trädgård, privata plats, och så mycket mer.

_______________________________________________________________________________

Oas av lugn och skönhet
Melanie och familj, Cambridge, Storbritannien
Reseperiod: Augusti 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn
Recensioner: 5 av 5

Denna fastighet ligger i ett vackert skogsområde är hög på en kulle med utsikt över vattnet bevis, både för ägare utsökt smak och generositet. Vårt bagage var på kullen i Helena Björn och 4 ×;4 och fordonet transporterades till vårt diaposal att sätta upp och ner för berget för veckan. Inredningen var trevlig och egenskapen obefläckade. Någon infrastruktur var tofflor gjorts tillgängliga för frukost, att omintetgöra, regna ponchos till skalor för bärbara Badmintonschläger hårtork. Utanför en hängmatta och rep och den underbara trädgården. Dessutom en skog gångavstånd kör. Kort bilresa till Stockholm med sina 84 museer. Höjdpunkten för oss var Millesgården bara några minuters bilfärd. Skansen rekommenderas också och Grunaland och teknik museer hålls våra 15 och 13 åringar underhöll.

_______________________________________________________________________________

Country bor inom 10 minuter från Stockholm
Raja och familj, New Delhi, Indien
Reseperiod: Juli 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn
Recensioner: 5 av 5

Min fru, två barn i åldern 12 och 6 och jag var i huset för en vecka början Juli 34. Från och med platsen -; i en glänta med utsikt över vattnet med utsikt över Stockholm i avståndet -; de tankeväckande och välkomnande bekvämligheter i huset själv -; en korg av spannmål, Sylt och bröd, exempelvis, och särskilt uppmärksamma ägaren och lyhördhet, Vår erfarenhet överträffat långt våra förväntningar. Det fanns ett överflöd av naturligt ljus i hemmet känner, Det var ett med naturen, Varje enhet vi kunde har bett, var (inklusive en bärbar dator med höghastighetsinternet) och huset har bevarats till en mycket hög standard. Ägaren var villig, För att svara på frågor på nästan när som helst på dagen eller natten, och han tog sig besväret, ett uttryck för våra pass flygbolag ombordstigning och de föra oss natten innan vi lämnade. På dagen, när vi kom, Han körde oss till att hjälpa oss, Vi är fokuserade ...;. mycket hjälpsamma. Vi hade inte två-bäddsstuga eller hängmattan, men de är både charmiga tillägg till denna vackra egendom. Hotellet är perfekt för familjer med små barn kan hitta äldre gäster klättra upp för trapporna till sovrummet lite brant. Du kommer också att behöva en bil, både egenskapen, sitter i slutet av en brant uppfart tillgång och göra det lättare att ta sig till och från Stockholm Sevärdheter. THW ägare visade oss (den enda) gratis parkering i Stockholm och vi har det bra. Jag gick för en kör en morgon, passerar förvånade rådjur och kaniner ur en damm. Några minuter senare kunde jag se skyline i Stockholm. Vistas i ett semesterhus i Stockholm så nära naturen man kan komma, medan endast ett stenkast från en vacker skandinavisk stad.

_______________________________________________________________________________

Perfekt kombination av natur och stad
Guido och familj, Köln, Tyskland
Reseperiod: Juli 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn
Recensioner: 5 av 5

Den tidigare översynen av Wofgang H. är att lägga något. Det fanns tre av 18 dagar i hus nr. 34 och har känt mycket bekväma. Utöver naturupplevelsen, närheten till centrala Stockholm allt för en spännande semester. Huset är i själva verket, fullt utrustade. Vi har redan rekommenderat det att fortsätta.

_______________________________________________________________________________

Idyllisk Erholsamkeit nära Stockholm
Wolfgang och familj, München, Tyskland
Reseperiod: Augusti 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn
Recensioner: 5 av 5

Huset med vacker havsutsikt ligger på en liten kulle i en underbar skog med vandring- u. Joggingspår omgivna av kärleksfullt tenderade, många fritids platser erbjuds naturlig trädgård belägen. Atmosfären gav oss tre, en avkoppling i behov av ett älskande par med den urbana vitalitet 16-åriga dotter, en perfekt kombination av kontemplativ avslappning, motion och charmiga kulturella saker att göra i Stockholm. Huset är kärlek- och smakfullt inredda, ger en trevlig, varm atmosfär och är väl underhållna. Verkligheten på fältet vid sidan av vår uppfattning översteg redan lovande fler bilder. Budgeten är, såsom beskrivits av hyresvärden, välutrustade, vi inte missa något; alla enheter, av tvättmaskinen, Järn via Internet till den väntande laptop fungerade perfekt. En bil ökar med ökande krav på flexibilitet och bekvämlighet, vi har haft i alla fall, vänlighet riktningarna. Särskilt med avseende på den sista. brantare 250 meter mot huset är en bil med 4-hjulsdrift är redan en lättnad. Med bil är det också inom 10 minuter nå tunnelbanestationen Ropsten-Stockholm, där alla sevärdheter och platser är väl errechbar. På grund av de små avstånden utan också med cykel och till fots alla, t.ex.. Också nära snabbköpet eller nästa banken nådde snabbt. Den mycket sympatisk, Uppmärksam, diskret och respektfull, vårdande och korrekt hyresvärden gav oss från början på känslan av ett varmt välkomnande när som helst medvetenhet och hjälpsamma, ratgebender säkerhet i alla aspekter av vistelsen. Så vi förväntade oss som. Redan shopping för mat när du anländer till den första dagen. Vi har vår semester här på alla sätt väl njuta och kan rekommendera stugan högt nog!
_______________________________________________________________________________Återhämtning paradis i Stockholm
Lissie, London, Storbritannien
Reseperiod: Juni 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn
Recensioner: 5 av 5

Denna vackra hus ligger idylliskt på en kulle med utsikt över havet, mitt i skogen och omgiven av vackra, anlagd trädgård. Interiören i huset har kärleksfullt underhålls, bra teknisk utrustning (även en dator med internet-anslutning). Här kan du verkligen koppla av i naturen och låt din själ, jogga eller gå i skogen. Om du vill ha lite variation, rida från centrum av Lidingö (Buss) eller ens i centrala Stockholm (Buss, Underjordiska). Mycket vänliga, vi kommer tillbaka!, som välkomnade oss varmt på plats! Vi har varit här två gånger och kommer tillbaka säkert! _______________________________________________________________________________Perfekta kombinationen av avslappning och aktivitet
Nadine, Berlin, Tyskland
Reseperiod: September 2011
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn
Recensioner: 5 av 5

Huset var för mig den perfekta kombinationen av avkoppling och möjlighet, att behandla turer. Huset är omsorgsfullt inredda. Super mysiga sovrummet. Den ";Winter Garden "; perfekt för ljumma kvällar. Skogen bakom huset är lämpligt för promenader och jogging super. på cykel är roligt att rida på detta sätt till snabbköpet. Inom några minuter är du på en cykel på tunnelbanan, korsar denna bro, som man erbjuder en magnifik utsikt. Ägarna är mycket vänliga och hjälpsamma. Jag har känt bra om!! Varje gång igen, och glad för alla typer av resenärer (ensam, Familjer, par) ideala. Du kommer att känna.

_______________________________________________________________________________

Vackert hus på Lidingö, nära Stockholm
Astrid och Familj, Berlin, Tyskland
Reseperiod: September 2011
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn
Recensioner: 5 av 5

Huset är vackert beläget i skogen ovanför havet. Det är fullt utrustat och mycket mysigt. Torktumlare samt all köksutrustning lämnade inga övriga önskemål. Det andra sovrummet ligger i en friggebod, som är väl uppvärmd. Tunnelbanestationen i Stockholm (Ropsten) är lätt att nås på några minuter med bil. Björn och Helena är perfekta värdar, som tog väl hand om oss. Vacker är den inglasade verandan med en magnifik utsikt över den storslagna naturen. Huset är en idealisk plats för en avkopplande semester med en perfekt anslutning till Stockholm och dess många attraktioner. En mycket lyckad semester.

_______________________________________________________________________________

En idyll, strax utanför Stockholm
Paul &; Vad, Frankfurt / Main, Tyskland
Reseperiod: Augusti 2011
Recensioner: 5 av 5

Vi (2 par) tillbringade tre veckor i detta drömlika hus och var helt nöjda.
Huset erbjuder gott om utrymme, eftersom det finns ytterligare en friggebod med sovrum i den vackra trädgården. Köksutrustning var perfekt, även hela huset var mycket smakfullt och personligt inrett, du kände dig som hemma. Helt enastående är det stora vinterträdgården, en perfekt lounge i Stockholms inte alltid så varma sommarnätter.
På Lidingö kan du klara dig väl, stormarknaderna är utmärkta, särskilt tillgången på fisk är stor. Till Stockholm tar det 25 minuter med cykel, med buss och tunnelbana är det också mycket bekvämt. Ön erbjuder allt för mountainbikecyklister och kajakpaddlare, vad du önskar, svårt att tro, vad du kan göra allt på 50 meters Tak.
Och naturligtvis hyresvärdarna !!! Alltid där, när man behövde nå dem, med en avslappnad vänlighet, som matchar den idylliske atomosfären perfekt.
Vi kommer definitivt att komma tillbaka så snart som möjligt!

_______________________________________________________________________________

Utmärkt hus -; 6 stjärnor hyresvärdar
Franz och familj, Sankt Augustin, Tyskland
Reseperiod: Augusti 2011
Recensioner: 5 av 5

Jag var med min familj (Tyvärr, bara) för en vecka -; allt var perfekt och överträffade våra förväntningar. Vi kommer definitivt att komma tillbaka!

______________________________________________________________________________

Vackert lanthem några minuter från stadens centrum
Catharine och familj, London, Storbritannien
Reseperiod: Augusti 2011
Recensioner: 5 av 5

Detta lilla hus är vackrare än på bilderna. Björn och Helena hade förberett allt, som man kunde tänkas behöva, och hade till och med ställt in TVn på BBC innan vi kom. De gav oss bra rekommendationer om restauranger och sevärdheter i Stockholm.

Stockholm är en vacker stad att besöka, med en uppsjö av saker att göra och. Detta hus är ett bra alternativ, om du inte vill åka på sightseeing varje dag. Här kan du koppla som om du vore på landet, då du endast är några minuter från centrala Stockholm. Kör bara över bron, parkera, bilen för tre euro per dag och ta tunnelbanan 4 stationer till Centrum.

Jag var orolig, att huset skulle bli för trångt för vår familj på 5 personer (yngsta 15), Men Björn bäddade för mina två döttrar i den lilla sommarstugan utanför, och vi hade sedan gott om plats. Det var underbart, med utsikt över vattnet vid hamnen och taksiluetterna i Stockholm, Ät på verandan. Huset kunde inte ha varit renare eller bättre vårdat.

______________________________________________________________________________

Landskapet i utkanten av staden
Sylvie, Frankrike
Reseperiod: Juli 2011
Rekommenderas för: Familjer med tonårsbarn, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Vi tillbringade en fantastisk tid i detta hus. Läget är idealiskt! Vi har sett ekorrar och rådjur, medan vi åt frukost i solen. Vi var 10 minuter från centrala Stockholm, hade mycket lite trafik i juli. Vi rekommenderar, utrusta sig med en GPS, därför att adressen är mycket svårt att lokalisera. Barnen älskade Skansen och andra sevärdheter i Djurgården. Vi besökte också öarna Vaxholm och Utö: Superb! Alla ingredienser fanns i denna vackra semester! Tack till Björn för hans hjärtliga mottagande.

_______________________________________________________________________________

Fantastisk fristad
Morna och familj, Edinburgh, Skottland
Reseperiod: Juli 2011
Rekommenderas för: Sightseeing, Familjer med tonårsbarn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Detta lilla hus känns som det är i hjärtat av landet, men egentligen är det verkligen bara 15 minuters bilresa till centrala Stockholm. Platsen är vacker och utsikten är verkligen så bra som de ser ut på bilderna.
Huset är fint med varje pryl, du tänka dig (och några jag aldrig har sett förut!) Utrustad. Det fanns också en hel fruktskål och kylskåp och skåp Björn med det nödvändigaste plus några lyxvaror hade (bland det bästa brödet jag någonsin ätit), Den mycket långa för en åktur var utrustad välkommen. Handdukar och sängkläder ingår, Jag förstår, är inte vanligt i Sverige. Huset är fräscht och väldigt chic.
Helena Björn och Björn var otroligt hjälpsamma och var alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor, utan att behöva svara på eventuella påträngande. De kallade till och med, oss, att berätta för oss att vi hade en påse kvar efter vi lämnade! De var mycket flexibla för att möjliggöra bokning data med oss, en måndag-måndag för att boka. Björn kallade oss också hemma för att hjälpa oss att ordna resor och ge råd om biluthyrning.
Vårt enda klagomål skulle vara, att den gassande solen svenska för stark för blinda på dörren till sovrummet var och vi hade mycket att hänga filtar, göra det tillräckligt mörkt för att sova (även om ögat masker ingår). Trappan är mycket branta, så om du har små barn, att vara försiktig, Men det fick även ett stairgate -; detta par riktigt fina hus på alla denken.Ein, Vi var mycket stolta, bjuder våra släktingar på besök och skulle definitivt rekommendera.
__________________________________________________________________________________

Bra läge
Benjamin,
Düsseldorf / Germany
Reseperiod: Juni 2011
Rekommenderas för: Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Vi tillbringade en vecka med två små barn i detta underbara hus. Huset var mycket rent, fullt utrustad och mycket trevligt med sin svenska deco-stil. Ägaren var mycket hjälpsam och gav oss mycket bra förslag. För oss var det ett perfekt ställe för denna stadsresa i Stockholm.
__________________________________________________________________________________

Semesterhus på sommaren mellan natur och stad
Wisi, Guntershausen, Schweiz
Reseperiod: Juni 2011
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Huset överträffade våra förväntningar. Det är vackert belägen i skogen, men ändå nära till stan. Trädgården är underbar. Det fanns fem vuxna och ett barn och har tio dagar inrymt i byggnaden. Kontakten med ägaren var personliga och de var mycket tillmötesgående. I köket fanns redan shopping för den första dagen. Inköp och vägen till Stockholm kan vara lätt walkable. Den närmaste busshållplatsen, eller en liten livsmedelsbutik, kan nås på 10 till 20 minuters promenad genom skogen eller längs kusten. Vi kan bara rekommendera huset.
__________________________________________________________________________________

Nära naturen och nära till Stockholm

Giuseppina med familj, Milan, Italien
Reseperiod: Juni 2011
Rekommenderas för: Sightseeing, Familjer med tonårsbarn, Familjer med små barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Vi älskade denna plats, där vi tillbringade vår semester. Huset var perfekt, som vi hade läst på internet. Vi tillbringade en trevlig tid med våra barn, i solen och i ljuset av högsommaren. Godsägarna var mycket vänlig och svarade på alla frågor, vi behövde be. Lidingö var tyst, grön, glänsande, trevligt att gå och hålla, gränser genom att campingplatsen! Stockholm ligger bara 15 minuter bort med sin charm. Vi hoppas att komma tillbaka!
__________________________________________________________________________________

Charmig, tyst hus på landet

Schweiziska, Bern, Schweiz
Reseperiod: Maj 2011
Rekommenderas för: Ålder 55 , Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Ett typiskt svenskt hus på landet presenterar sig själv med sin höga standard till ett överkomligt pris. Rum och omgivningarna är mycket rent och bra. Den mycket lugn plats, med dess vackra vyer är en idealisk plats för en längre semester. Lämplig möblerat hus, bara 15 minuter från Stockholms innerstad är en perfekt miljö för utomhusaktiviteter. Förekomsten av en bil är ett måste.

__________________________________________________________________________________


Semesterhus: 36

Magic House of Lidingö Stockholm
Michela och familj, Florens, Italien
Reseperiod: Juni 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Huset Lidingö kastar en speciell känsla för sin skönhet, Kultur och atmosfär. En struktur med en stark personlighet, genom sin eleganta inredning, raffinerad och ihållande svenska utstationerade. Detaljerna följa vägen mellan de olika rummen i en elegant harmoni och mycket gästfritt, som deras ägare,

Man kan drömma, född, levde då och som vuxna. allt, vi skulle vara som magi. De stora fönstren, som har utsikt över havet, av grönska, räven omgiven framför garaget och barnen, är varken för fet eller försagd. Vi vill inget mer att säga, var och en sin egen upptäckt lämna. Inte överflödig detalj allt mycket ren och effektiv. Och stor plats.

__________________________________________________________________________________

Adorable
Eleonora och familj, Perugia, Italien
Reseperiod: Augusti 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Ett charmigt hus, perfekt vårt besök i Stockholm skulle göras till någon, att stanna i detta hus. Det är en magisk atmosfär. Huset är mycket bekväma och elegant möblerade och utrustade med alla bekvämligheter och mycket funktionell. Det är en vacker utsikt från vardagsrummet, ofta i början av eftermiddagen återvände vi till centrala Stockholm, (som ligger bara 10 minuter med bil), njuta lite avkoppling i trädgården, medan barnen spelade på huset finns prato.Vicino en park med många vandringsleder till fots. Ägarna är mycket trevliga människor hemifrån och tillgängliga. Jag hoppas, snart!

__________________________________________________________________________________

Den perfekta hus
Maria och familjen, Vizcaya, Spanien
Reseperiod: Juni 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

11 personer vistas i familjen 8 nätter i huset nr. 36 och är ett under. Den har all utrustning och anläggningar, perfekt för att göra din vistelse. Inredningen är mycket trevligt och mycket rymliga hus. Björn och Helena är vackra och hyresgästerna hela tiden. Avståndet till Stockholms centrum är mycket liten, Du kan cykla eller, Om gehen.Zweifellos ingen brådska rekommendera detta hus och kommer att, om de får chansen.

__________________________________________________________________________________

Stockholm Rental
Simon och familj, London, Storbritannien
Reseperiod: Augusti 2012
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 4 av 5

Detta är ett riktigt fint hus -; ett mycket lugnt läge, bara 50 meter från havet, men 10 -; 15 minuter från centrala Stockholm. Det är mycket väl utrustade och ägarna kunde inte vara mer praktiskt. Highly recommended!
__________________________________________________________________________________

David och familj, Stockholm, Sverige
Reseperiod: Augusti 2011
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Vi bor i centrala Stockholm och behövde en större fastighet för att rymma familjen, som besökte från England för 4 nätter. Vi var glada över att hitta, Denna vackra egendom, så nära stan men ändå på ett lugnt läge. Fritidshus i denna storlek och standard i en idealisk position, är mycket svåra att hitta och vår långa sök har inget annat att jämföra avståndet från. Huset är vackert inredda och fullt utrustade och ägarna, som bor lokalt, är hjälpsamma och gästfria. Det finns en känsla av lyxig komfort runt huset och bastun är en riktig bonus för dem som, Efter en dag full av aktiviteter i staden från den lokala stränderna eller anläggningar simning är utmärkt och entspannen.Externe utanför bord och stolar erbjuder en underbar miljö för uteservering. Hängmattan är perfekt för dem, koppla av efter en lång lunchrast!Vi skulle inte tveka, detta hus är en idealisk plats, kombinera de många attraktionerna i den vackra staden Stockholm, med en privat och pittoresk inramning med en vän.

__________________________________________________________________________________

Susan och familj, Zürich, Schweiz
Reseperiod: Augusti 2011
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Vi vill tacka våra värdar Björn och Helena för en underbar tid i deras mycket komfortabelt hus utanför Stockholm. Varje begäran var väntat, och Björn och Helena, som är tillgänglig för oss när som helst göras med tips från där frisyrer för kök och tips för sightseeing i den vackra och vänliga staden Stockholm kommer fufilled.Unsere tonåringar privatliv haft från sina föräldrar på översta våningen av de vackraste hus med fantastisk lokala åsikter och en oöverträffad naturlig skönhet, De drog fördel av den totala i deras tidiga morgonpromenader och jogging regim. Ungdomarna uppskattar också den nya cyklar från våra värdar som, till Stockholm och fram och tillbaka från den lokala byn med pittoreska butiker, att resa bra restaurang och lokala biografen. Efter en ansträngande dag av sightseeing, ser vi fram mot huset med en så intressant historia, varm atmosfär och chansen, kunde återvända för att avgå i familjelivet, dåsar i en hängmatta eller i bastun var en trevlig entspannen.Es, avkopplande underbar vistelse, Vi hoppas, Dem under de kommande åren tack vare Björn och Helena wiederholen.Nochmals vi njöt ditt företag och ditt intresse.
__________________________________________________________________________________

Vackert ö-hem med tillgång till Stockholm

Luke och Familj, Göteborg, Sverige
Reseperiod: Juli 2011
Rekommenderas för: Ålder 55 , Backpackers, Sightseeing, Familjer med tonårsbarn, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5


Om vi ​​såg en fastighet i Stockholm, Vi var på ett ställe, familjevänliga, var nära till Stockholms kollektivtrafik i sökandet, och ligger i en lugn miljö. Vi blev inte besvikna!Huset var rymligt och passar vårt parti om fem vuxna och fyra barn lätt. Det var mycket välskött, ren och organiserad. Ett vackert hus med fantastisk utsikt, Personlighet och attityd Klasse.Die tittade på vattnet och kan hantera upp till en vacker skog med många stigar. Flera lekplatser var inom gångavstånd och en docka placerad längst ner i Grundstücks.Der tillgång till Stockholm och på öarna var utmärkt. Vi skulle nog rekommendera, en bil, runt U-Bahn, Båtresa och butiker, men du kan till busshållplatsen om. 10 minuter till fots. Vi körde till en billig parkering (30kr/24hr) och lyckades få en halvtimme i Stockholm. Du kan också ta spårvagnen till ön med en docka många färjor till skärgården. Efter långa dagar av sightseeing, hade huset för att erbjuda en välkommen närhet och förmågan att koppla av och varva ner. Det är inte sant för dem som, vill vara mitt i stadens, om det var rätt blandning av staden och livet på ön, vi wollten.Der ägare mycket tillmötesgående och hjälpsamma med restaurang rekommendationer, Resetips och alla behov, Vi hatten.Insgesamt vår vistelse var mycket bra. Vi skulle starkt rekommendera det!

__________________________________________________________________________________

Lyx nära staden -; och nära till naturen
Frank och familj, Deutschland
Reseperiod: Juni 2011
Rekommenderas för: Rekommenderas för: Ålder 55 , Sightseeing, Familjer med tonårsbarn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Vi stannade i fyra nätter med fyra vuxna och två barn. Vi hade en hyrbil till / från Arlanda flygplats, vilket var perfekt. Bara 15 minuters bilresa till staden! Huset var perfekt. En bra blandning av modern och bekväm, med en sydlig stil. Gott om utrymme och ljus. Björn har gjort att vi känner oss mycket hemma, Vi behövde inte ens ta hand om frukosten bestämmelser, De redan hade allt da.Verpassen inte skogen med promenad-och motionsspår från Lidingö, alla inom gångavstånd. Det är värt! Vi hoppas, att vi återigen! Vi rekommenderar!

__________________________________________________________________________________

Fantastisk fristad i närheten av Stockholm
Justin och familj, Santa Barbara, USA
Reseperiod: Juni 2011
Rekommenderas för: Flickor Getaway, Sightseeing, Familjer med tonårsbarn, Familjer med yngre barn, romantisk semester
Recensioner: 5 av 5

Huset är underbart och jag skulle rekommendera, att stanna där. Hyresvärden är mycket trevlig och erbjöd allt, vad vi kunde ha hoppats på. Vi kommer definitivt att komma tillbaka.

__________________________________________________________________________________




Senaste inlägg